❌İndirim Bitti! Havit - 01/07 Salı Günü -> Happy Hour İndirimleri / H2040D 299TL / F2005 499TL / TW970 599TL

Hocam pgm10 iyi bir kulaklıksa pedlerini de değiştirebilirsiniz tabi çıkarılıyorsa onun harici h2040d de eh işte o fiyat bandında üzmez herhalde.
cızırtı sorunu yoksa direk alacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam pgm10 iyi bir kulaklıksa pedlerini de değiştirebilirsiniz tabi çıkarılıyorsa onun harici h2040d de eh işte o fiyat bandında üzmez herhalde.
pedlerini nerede bulurum

Şaka gibi, geçen hafta ürünleri anasayfaya 30dakika geç eklediler.
Bu sefer 3 dakika erken eklediler. ben 18 de gelecek diye içeri gidip geldim tam 18 de yeniledim. kolluk bitmiş :D
"Reklam yapıp müşteri kaybetmek."
yalan söylemenize gerek yok. 20dk tükenmedi bile girip kaç kere kontrol ettim. 3 dakika erken girdiğini bilip de 20 dk sonra tükenmediği yalanını söylemenize gerek yok. kargo ücreti var diye 18.15 de bizzat satın almadım sepetimde olduğu halde ki daha bir sürü stok vardı.

Güzel indirimler yapmışlar bu arada , ürün çeşitliliği az olsa da gaming gecesi ile yarışır.

Kablosuz şarj standı galaxy watch 4 destekler mi acaba

yalan söylemenize gerek yok. 20dk tükenmedi bile girip kaç kere kontrol ettim. 3 dakika erken girdiğini bilip de 20 dk sonra tükenmediği yalanını söylemenize gerek yok. kargo ücreti var diye 18.15 de bizzat satın almadım sepetimde olduğu halde ki daha bir sürü stok vardı.
Sepetindeyken ödeme ekranında ürünü alamıyordun. Sepetindeki ürünü güncelle diye hata verdi bende. Zişim gücüm yok yalan mı söylicem. Vaktimi harcama emir

Kart bilgilerini girmekle ugradmiyayim diye havale yaptım da yarım saat oldu hesapta ödeme bekleniyor diyor hala ne zaman yansır var mı bilen?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,373
Üyeler
183,107
Son üye
TheSOSgal
Geri