Bende memnunum ama ses seviyesini yetersiz buluyorum, şipariş geçtim bakalım ses kalitesi seviyesi nasıl kullanıp yazarım.Bilemiyorum, redmi buds 6 kardeşimde var bayağı memnun. Riske girmek istemiyorum derseniz redmiyle devam edebilirsiniz.
Bende memnunum ama ses seviyesini yetersiz buluyorum, şipariş geçtim bakalım ses kalitesi seviyesi nasıl kullanıp yazarım.Bilemiyorum, redmi buds 6 kardeşimde var bayağı memnun. Riske girmek istemiyorum derseniz redmiyle devam edebilirsiniz.
Psikolojin iyi olmayabilir kardeşim, forumdan uzaklaşmanı tavsiye ederim, iyi gelicektirBeyler biraz alakasız ama bugün rüyamda KB904L ile KB884L'i karşılaştırıyordum. KB904L'in Type-C yeri nerde diye sorgulamıştım sonra rüyamda onu gördüm. Benim psikolojim iyi değil mi ne anlamadım vallaha
Forumdan gidersem daha kötüPsikolojin iyi olmayabilir kardeşim, forumdan uzaklaşmanı tavsiye ederim, iyi gelicektir
Tamamdır bende merak ediyorum, yazarsınız.Bende memnunum ama ses seviyesini yetersiz buluyorum, şipariş geçtim bakalım ses kalitesi seviyesi nasıl kullanıp yazarım.
Bi kaç gündür kullanıyorum, ses seviyesi kesinlikle daha fazla çoğu müzikte son seste kullanamıyorum fazla olduğundan ama ses kalitesi bana göre bir tık kötü redmi buds 6 activeden fakat alınan fiyatı düşünürsek kesinlikle iyi.Tamamdır bende merak ediyorum, yazarsınız.