Benim de kargom ulaştı dün ben gayet beğendim fiyatına göre çok başarılı bence.Ses seviyesi de beklediğimden çok çok daha yüksek 10w değil gibi sanki.%10-15 ses düzeyinde kullanıyorum gayet yeterli oda içinde.Soundbar gelince alanlardan yorumlar bekliyoruz, belki haftaya biz de alıırz.
Merak ettik.
Değişim istedim hocam bakalım sonuç ne olacak daha satıcıya (hb) ulaşmadı.Peki ya iade ya da garanti?
İade de sorun yaşamadım benŞikayetvar da bu marka ile çok Şikayet var iadelerde sorun çıkarıyorlar uzak durulmasını tavsiye ederim
Trendyol'da değişim yapacaktım, iade oldu. En azızndan 1050 Ti parası diyelimDeğişim istedim hocam bakalım sonuç ne olacak daha satıcıya (hb) ulaşmadı.
forumdan isteyen birine satın gitsin ugrasmam diyorsanız firma halleder alırsınız paranızı yaniAga Soundbar geldi iyi güzel fiyatına göre hatta baya iyi de ben yanlış kartla sipariş verdiğim için iade oluşturup farklı kartla tekrar sipariş etmiştim bir de wp üzerinden yazdım kargolamadan ilgilenilsin diye. İkisini de yollamış adamlar. Garip garip konuşup bir de yetkili pazartesi gelecek diyor nasıl bir çalışma sekliyse bu.
Müşterir hizmetlerine ben hiç bağlanamadım vallaha, aşırı çöp bir satıcı. Havit iyide CYN mi bozuyor anlamadık kiAga Soundbar geldi iyi güzel fiyatına göre hatta baya iyi de ben yanlış kartla sipariş verdiğim için iade oluşturup farklı kartla tekrar sipariş etmiştim bir de wp üzerinden yazdım kargolamadan ilgilenilsin diye. İkisini de yollamış adamlar. Garip garip konuşup bir de yetkili pazartesi gelecek diyor nasıl bir çalışma sekliyse bu.
İsteyen olursa 800den kargolarım vallaforumdan isteyen birine satın gitsin ugrasmam diyorsanız firma halleder alırsınız paranızı yani
Kargo ile 759 mu neydi zatenİsteyen olursa 800den kargolarım valla
Müşteri hizmetleri yok iletişim numarasını arıyorum adam diyo ki ben farklı bir fırmayım, sureklı arıyolar benı muhtemelen esk sahıbı falan. wp den yazınca aldıgım cevabı attım zaten saka gıbı bısey.Müşterir hizmetlerine ben hiç bağlanamadım vallaha, aşırı çöp bir satıcı. Havit iyide CYN mi bozuyor anlamadık ki
aynenKargo ile 759 mu neydi zaten
kral ben alırım uyarsaMüşteri hizmetleri yok iletişim numarasını arıyorum adam diyo ki ben farklı bir fırmayım, sureklı arıyolar benı muhtemelen esk sahıbı falan. wp den yazınca aldıgım cevabı attım zaten saka gıbı bısey.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aynen
Uyar hocam yaz kesin alacaksan iade talebini kapatayımkral ben alırım uyarsa