❌İndirim Bitti! Havit Happy Hour 29/7 indirimleri

Soundbar gelince alanlardan yorumlar bekliyoruz, belki haftaya biz de alıırz.

Merak ettik.
Benim de kargom ulaştı dün ben gayet beğendim fiyatına göre çok başarılı bence.Ses seviyesi de beklediğimden çok çok daha yüksek 10w değil gibi sanki.%10-15 ses düzeyinde kullanıyorum gayet yeterli oda içinde.

Şikayetvar da bu marka ile çok Şikayet var iadelerde sorun çıkarıyorlar uzak durulmasını tavsiye ederim
İade de sorun yaşamadım ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Değişim istedim hocam bakalım sonuç ne olacak daha satıcıya (hb) ulaşmadı.
Trendyol'da değişim yapacaktım, iade oldu. En azızndan 1050 Ti parası diyelim

soundbar elime ulastı kalitesini falan beğendim ama kozmetiği kusurlu geldi(küçük biryer ama yinede kafama takıldı) desteğe yazdım bakalım

Aga Soundbar geldi iyi güzel fiyatına göre hatta baya iyi de ben yanlış kartla sipariş verdiğim için iade oluşturup farklı kartla tekrar sipariş etmiştim bir de wp üzerinden yazdım kargolamadan ilgilenilsin diye. İkisini de yollamış adamlar. Garip garip konuşup bir de yetkili pazartesi gelecek diyor nasıl bir çalışma sekliyse bu.

Ekler

• IMG_20250730_140703.webp
    IMG_20250730_140703.webp
    97.3 KB · Hit: 28
  • IMG_20250801_174406.webp
    IMG_20250801_174406.webp
    160.4 KB · Hit: 28
  • IMG_20250801_174622.webp
    IMG_20250801_174622.webp
    152.5 KB · Hit: 27
Aga Soundbar geldi iyi güzel fiyatına göre hatta baya iyi de ben yanlış kartla sipariş verdiğim için iade oluşturup farklı kartla tekrar sipariş etmiştim bir de wp üzerinden yazdım kargolamadan ilgilenilsin diye. İkisini de yollamış adamlar. Garip garip konuşup bir de yetkili pazartesi gelecek diyor nasıl bir çalışma sekliyse bu.
forumdan isteyen birine satın gitsin ugrasmam diyorsanız firma halleder alırsınız paranızı yani

Müşterir hizmetlerine ben hiç bağlanamadım vallaha, aşırı çöp bir satıcı. Havit iyide CYN mi bozuyor anlamadık ki

Müşterir hizmetlerine ben hiç bağlanamadım vallaha, aşırı çöp bir satıcı. Havit iyide CYN mi bozuyor anlamadık ki
Müşteri hizmetleri yok iletişim numarasını arıyorum adam diyo ki ben farklı bir fırmayım, sureklı arıyolar benı muhtemelen esk sahıbı falan. wp den yazınca aldıgım cevabı attım zaten saka gıbı bısey.

Kargo ile 759 mu neydi zaten
aynen

Müşteri hizmetleri yok iletişim numarasını arıyorum adam diyo ki ben farklı bir fırmayım, sureklı arıyolar benı muhtemelen esk sahıbı falan. wp den yazınca aldıgım cevabı attım zaten saka gıbı bısey.

aynen
kral ben alırım uyarsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,666
Üyeler
183,155
Son üye
Nagii