🔥İndirim HAVIT SİTE İNDİRİMİ!

bu firma pek iyi niyetli değil. satış sonrası desteği neredeyse yok. ürünleri garantisiz gibi düşünerek alın.

Uzak durun bu çöp firmadan
Çöp denmez. O kadar kötü değil ürettiği ürünler, güzel indirim yakalarsanız 10 üzerinden 5 veya 6 derim.
https://www.havitstore.com.tr/havit...c-kafa-ustu-bluetooth-kulaklik-hi-res-gri-434 şunu 1,5 a aldım kalite bakımından en fazla bu fiyat verilir mesela pişman etti mi dersen etmedi. Hafif, uzun şarjı gidiyor, menteşeleri metal, ses ortalama zaten toplantılarda kullanıyorum. gürültü engelleme ortalama.

havıtten uzak durunn..onun yerıne gamepower rampage gıbı markalara bakın
Diğer saydıklarınız da Havit'in cilalanmışı gibi hocam. Bence direkt bu markalardan uzak kalmak gerekiyor. Havit, Everest/Rampage, Gamepower bunlar üzer hep kullanıcıyı. Tabi illa bir yerde işini yapar ama %90 tatmin etmez verdikleri. O yüzden hiç gerek yok bu markalara bulaşmaya. Hepsi fason gibi.

Valla bir kulaklık almam lazım bir tane bulamadım, hangi marka baksam şikayet var şöyle güzel fiyat performans canavarı yok en sonunda gideceğim kablolu hyperx cloud 3 alacağım ama deri istemiyorum sıf o yüzden bekletiyorum

Ben yedek dursun diye bir tane kablosuz mouse aldım g305 bozulursa geçerim diye ama logitech de o kadar sağlam ki kenarda ineleyemeden çürücek havit

Havit gamepower everest rampage jamesdonkey msi monster preo Dragos hp gamebooster casper izoly snopy lenovo blueforce trust bloody frisby inca rush blic AltecLansing hadron gamemax. Bu firmaların oyuncu ekipmanlarını görürseniz koşarak değil uçarak o bölgeyi terk edin. James Donkey ve msi ın üst kalite ürünleri belki biraz sıyrılabilir sadece bu listeden.

Geri