Havit Gamenote H2002P Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı
Kablolu Bağlantı Türü Kablo Uzunluğu 2-5 m 53mm (Yüksek Manyetik) Hoparlör RGB Aydınlatma Kablo Ucu USB 2 Yıl Distribitör Garantili
Onda dahili ses kartı yok h2002p'de var ama![]()
Havit Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Beyaz - Fiyatı, Yorumları
Havit Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu da bi secenek
Havitin kendisi satıyor direkt yani güvenilirBir arıza durumunda firma güvenilir mi acaba ?
bir ara kullandım kafamı acayip acıttı 3 gün sonra ikinci el olarak sattım.![]()
Havit Gamenote H2002P Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı
Kablolu Bağlantı Türü Kablo Uzunluğu 2-5 m 53mm (Yüksek Manyetik) Hoparlör RGB Aydınlatma Kablo Ucu USB 2 Yıl Distribitör Garantiliwww.havitstore.com.tr
her açıdan çok fark var iki kulaklık arasında. kablosuz olması dışında fuxi h3'ün daha iyi olduğu herhangi bir nokta yok.![]()
Havit Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Beyaz - Fiyatı, Yorumları
Havit Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu da bi secenek
Dedigim gibi o da bi secenek. Ben kablosuz seviyorumher açıdan çok fark var iki kulaklık arasında. kablosuz olması dışında fuxi h3'ün daha iyi olduğu herhangi bir nokta yok.