Oyuncu Kulaklığı Havit Gamenote H2002P RGB 7.1 | Havit
Havit Gamenote H2002P Gaming Kulaklık ile üstün ses deneyimi ve RGB şıklığı sizi bekliyor. 1000 TL ve üzeri Ücretsiz kargo ile hemen al!
Onda dahili ses kartı yok h2002p'de var ama![]()
Havit Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Beyaz - Fiyatı, Yorumları
Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu da bi secenek
Havitin kendisi satıyor direkt yani güvenilirBir arıza durumunda firma güvenilir mi acaba ?
bir ara kullandım kafamı acayip acıttı 3 gün sonra ikinci el olarak sattım.![]()
Oyuncu Kulaklığı Havit Gamenote H2002P RGB 7.1 | Havit
Havit Gamenote H2002P Gaming Kulaklık ile üstün ses deneyimi ve RGB şıklığı sizi bekliyor. 1000 TL ve üzeri Ücretsiz kargo ile hemen al!www.havitstore.com.tr
her açıdan çok fark var iki kulaklık arasında. kablosuz olması dışında fuxi h3'ün daha iyi olduğu herhangi bir nokta yok.![]()
Havit Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Beyaz - Fiyatı, Yorumları
Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu da bi secenek
Dedigim gibi o da bi secenek. Ben kablosuz seviyorumher açıdan çok fark var iki kulaklık arasında. kablosuz olması dışında fuxi h3'ün daha iyi olduğu herhangi bir nokta yok.