❌İndirim Bitti! Havit Happy Hour 29/7 indirimleri

900 1k da değil ama nerede satacağım
ben Everest Parley'i satıp onu alasım var zaten. facebook'ta her yere verdim ilanı, sen de öyle yapabilirsin gruplar var

hoparlörleri terk etmeyin beyler
1753806192434.webp

kulaklık hijyen ürünü olarak geçtiği için belki iade almazlar ama soundbar beğenmeyenler iade edebilir almama şansları yok bence.

nasıl?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben de alacaktım o mikrofonu da H2230D'nin olduğu için almadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilerleyen haftalar da gelebilir. şu an geleceğini sanmam
H7 alırsanız sakın driver yüklemeye çalışmayın. Driver kurdum kulaklık çöp oldu

H3 gelecek bana. Driver'ı var mı onun?
Hocam h3 ü bilmiyorum fakat h7 de başıma gelen olay sizin de başınıza gelmesin. İnternet sitesinde driver gösteriyor fakat indirince uyumsuz diyor başka bir sürüme geçmek istermisiniz. Ardından farklı sürüm bulunamadı diyip eski driver dosyalarını siliyor. Eskileri silerken yanında 2.4 ün de dosyalarını siliyor ve kulaklık bidaha eşleşmiyor. Eski driverı da olmadığı için düzeltmenin imkanı yok. Araştırmadan denemem amaçlı bile olsa driverı yüklemeyin. Üst modelinde bile driverı yoksa alt modelinde olacağını sanmıyorum.

Hocam h3 ü bilmiyorum fakat h7 de başıma gelen olay sizin de başınıza gelmesin. İnternet sitesinde driver gösteriyor fakat indirince uyumsuz diyor başka bir sürüme geçmek istermisiniz. Ardından farklı sürüm bulunamadı diyip eski driver dosyalarını siliyor. Eskileri silerken yanında 2.4 ün de dosyalarını siliyor ve kulaklık bidaha eşleşmiyor. Eski driverı da olmadığı için düzeltmenin imkanı yok. Araştırmadan denemem amaçlı bile olsa driverı yüklemeyin. Üst modelinde bile driverı yoksa alt modelinde olacağını sanmıyorum.
Peki ya iade ya da garanti?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,459
Üyeler
184,628
Son üye
EbubekirTaşdemir
Geri