penguenman
80+
- Reaksiyon skoru
- 87
Akşamları telefondan duvara yansıtıp maç seyretmeyi düşünüyorum. Projeksiyon cihazı bu konuda iş görür mü?
Aynen valla ya şimdide aula f75 de gözüm kaldı onada büççem yetiyor amma kb904 daha cazip geldi arkadaşı buldum yazdım teşekkürler yardım ettiğin içinValla ben de üzüldüm. 15 tane stok yapan olunca böyle oluyor işte, Allah hesaplarını verir rahat ol.
@sfky9842
Kâr amacıyla satanlar olduğu için onu da alamıyoruz.Aynen valla ya şimdide aula f75 de gözüm kaldı onada büççem yetiyor amma kb904 daha cazip geldi arkadaşı buldum yazdım teşekkürler yardım ettiğin için
cevap verdim , güvenirse sipariş oluştururumValla ben de üzüldüm. 15 tane stok yapan olunca böyle oluyor işte, Allah hesaplarını verir rahat ol.
@sfky9842
Maalesef hocam maalesef insallah şu kb904 ü cözücem arkadaş sağolsunKâr amacıyla satanlar olduğu için onu da alamıyoruz.
1. El alış: 900
2. El satış: 1700
Burada millete suç atmak pek mantıklı değil , hadi 10 stok olsa tamam ama bana göre en az 5000 tane klavye satılmıştır belki daha fazla. Ben bir tane Aula F75 aldım , yaklaşık 9 ay kullandım daha 1.5 2 hafta önce 1500'e sattım.Kâr amacıyla satanlar olduğu için onu da alamıyoruz.
1. El alış: 900
2. El satış: 1700
Happy Hour'un kuralı bu. Adam sırf kazanç amaçlı milletin hakkına girip al-sat yapıyor. Sonrasında bunu 1600'den aynı kişiye bile satabilir. Suç attığımı iddia eden varsa gelsin konuşalım. Her zaman al-sat'a düşmanımBurada millete suç atmak pek mantıklı değil , hadi 10 stok olsa tamam ama bana göre en az 5000 tane klavye satılmıştır belki daha fazla. Ben bir tane Aula F75 aldım , yaklaşık 9 ay kullandım daha 1.5 2 hafta önce 1500'e sattım.
Happy Hour konusunda kesinlikle haklısın ona katılıyorum ama Aula F75 konusu hakkında fikrim yazdığım gibi.Happy Hour'un kuralı bu. Adam sırf kazanç amaçlı milletin hakkına girip al-sat yapıyor. Sonrasında bunu 1600'den aynı kişiye bile satabilir. Suç attığımı iddia eden varsa gelsin konuşalım. Her zaman al-sat'a düşmanım
Benim de cevabım yazdığım gibi.Aula F75 konusu hakkında fikrim yazdığım gibi.
Tamam dostum.Benim de cevabım yazdığım gibi.