❌İndirim Bitti! Havit Happy Hour 02/09 indirimleri başladı

Arkadaşlar havit hiç bi şekilde iade almıyor haberiniz olsun. Kargo paketini açmasanız dahi hijyen ürünü olmasa dahi iade almıyor. Ben forumdakilerin yanlış bilgilendirmesine kurban gittim. Alıp beğenmezseniz thh ile uğraşırsınız. Ki muhtemelen havitin çoğu ürününü de beğenmezsiniz
Havitin ik farklı kulaklığı bende daha bir sorun yaşamadımok şükür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde ne dicem sıvı soğutma alanlar olmuş arkadaşlar bu nasıl bi sıvı soğutma belli değil ve çokda iyi bişiye benzemiyor bu paraya kakiteli hava soğutma daha iyi olur

Birde ne dicem sıvı soğutma alanlar olmuş arkadaşlar bu nasıl bi sıvı soğutma belli değil ve çokda iyi bişiye benzemiyor bu paraya kakiteli hava soğutma daha iyi olur
2 gün önce 2200'e sıvı soğutma gelince bu kötü geldi

Arkadaşlar havit hiç bi şekilde iade almıyor haberiniz olsun. Kargo paketini açmasanız dahi hijyen ürünü olmasa dahi iade almıyor. Ben forumdakilerin yanlış bilgilendirmesine kurban gittim. Alıp beğenmezseniz thh ile uğraşırsınız. Ki muhtemelen havitin çoğu ürününü de beğenmezsiniz
Emin misin 2 sene önce farenin alt jelatinlerini felan söktüydüm ona rağmen iade almışlardı şuan bilmiyorum

Emin misin 2 sene önce farenin alt jelatinlerini felan söktüydüm ona rağmen iade almışlardı şuan bilmiyorum
Kutusu açılmamış webcam için para iadesi talebi oluşturdum gönderdim adamlara. Servis incelemesine almışlar ürününüzde hiç bi sorun yoktur diyip geri gönderdilerdiler. Müşteri hizmetleriyle konuşuyorum kutusu açılmış ürün diye resim atıyo. Lan kafayı yicem açılmamış ürünü servis incelemesine almışlar sonra kutuyu açtılar diye benden biliyolar. Kafayı yedirtmelik firma. Zaten iade edilen ürünü site üzerinden hiç bi şekilde takip edemiyon. Adresi yakın olsa gidip kundaklıcam bunların servisi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

saraçhane'de az taş fırlatmadılar bize
Hacı dur ya biz ne diyoz sen ne diyon

Geri