sendegitunutbeni
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 579
he ondan dikkatimi cektibu ne la şapkaya benzio
he ondan dikkatimi cektibu ne la şapkaya benzio
modelden modele değişiyor o 2002p modeli ve üstü (kablolular) iyiİnce hesap üzerinden dün bu ürünü satın aldım daha sonra kalitesinin kötü olduğunu duyarak sipariş yola bile çıkmadan iptal ettirdim. 504TL'den listelenmişken sitesinde indirime girmesi... Neyse, kötü kulaklık olduğu söyleniyor. Dün Havit kalitesine bakmak için bimden de bir havit kulaklık aldım arkadaşlar, vermediği dip ses vermediği uğultu cızırtı yok maşallah. Bütçem kısıtlı olduğu için üni açılana kadar idare etsinlik bakıyordum
Alıntıyı görüntüle
Bunun yerine bunu aldım Havitin en azından bu ve BIM'e gelen modelinde fiyata kanmayın lütfen.
Alıntıyı görüntüle
O 250 kdv hariç fiyat değil mi?yedek kulaklıkla kolluk aldım baya ucuz bence 250 liraya hiçbirşey yok
Ne kadar süre gidiyor alınır mı?Tw970 i almayan hata yapar pili hizli bitiyor onun haric o fiyata beles
3.5 saat civari kulakligin isigi kapali ve dongle li degerNe kadar süre gidiyor alınır mı?
80-100 ms civarı gecikme olabilir.Tw970 tws kulaklık ms gerçek mi? 35ms altı zor bulunuyor bana sallama gibi geldi.
40 ms civari80-100 ms civarı gecikme olabilir.
Yerine göre 40-60-80-100 şeklinde olabilir gibi.40 ms civari