aslanturk58
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
Kualklik çok kötü aldım iadde ettim.onun yerine h2002d alın bekleyin haftayi
Haftaya "h2002d" indirime gireceğini nereden biliyorsun?Kualklik çok kötü aldım iadde ettim.onun yerine h2002d alın bekleyin haftayi
Herhafta bir kulakligi veriyorlar..elbet onada sıra gelecekHaftaya "h2002d" indirime gireceğini nereden biliyorsun?
bana vermedi %10 u laİyzico ile %10 iade ile ip kamerayi aldım bakalım nasil
Kampanyaya katılmamış olabilirsinbana vermedi %10 u la
ben 2 hafta önce aldım bluetooth kulaklık gayet yeterli 400tl ye almıştım anc de varİnce hesap üzerinden dün bu ürünü satın aldım daha sonra kalitesinin kötü olduğunu duyarak sipariş yola bile çıkmadan iptal ettirdim. 504TL'den listelenmişken sitesinde indirime girmesi... Neyse, kötü kulaklık olduğu söyleniyor. Dün Havit kalitesine bakmak için bimden de bir havit kulaklık aldım arkadaşlar, vermediği dip ses vermediği uğultu cızırtı yok maşallah. Bütçem kısıtlı olduğu için üni açılana kadar idare etsinlik bakıyordum
Alıntıyı görüntüle
Bunun yerine bunu aldım Havitin en azından bu ve BIM'e gelen modelinde fiyata kanmayın lütfen.
Alıntıyı görüntüle
tam ne yaziyor kampanyadaKampanyaya katılmamış olabilirsin
Kampanyaya katil butonuna tiklamazsan alamazsın indirimi.alisveris yapmadan önce yapacaktım onudatam ne yaziyor kampanyada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
normalde hicbir urununu almamda meraktan deneyelim (@TinerciAlper @BixiBlake @Ricardo Quaresma- ) 20. kulaklik h.o alirik HSJCJFKFKCKK
onu biliyorum da oyle bir kampanya yokkiKampanyaya katil butonuna tiklamazsan alamazsın indirimi.alisveris yapmadan önce yapacaktım onuda
bu ne la şapkaya benziotam ne yaziyor kampanyada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
normalde hicbir urununu almamda meraktan deneyelim (@TinerciAlper @BixiBlake @Ricardo Quaresma- ) 20. kulaklik h.o alirik HSJCJFKFKCKK