H2230d nasıldır hocam fp midir alınır mı?Arkadaşlar öncelikle kendi düşüncemi söylüyorum.
1k liraya manyetik switchli klavye bulamadım. hatta çinden bile getirtsem vergi dahil 2k civarına geliyor.
Bence denemeye değer. Beğenmezsem iade ederim, iade edemezsem satarım
Klavye ihtiyacı olan bence alsın son 14 stok kaldı.
![]()
Havit Gamenote KB900L RGB Aydınlatmalı Manyetik Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi - 67 Tuş - Hot Swappable - Beyaz
Havit Gamenote KB900L RGB Aydınlatmalı Manyetik Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi - 67 Tuş - Hot Swappable - Beyazwww.havitstore.com.tr
Bende öyle yapmayı düşünüyorum.Arkadaşlar öncelikle kendi düşüncemi söylüyorum.
1k liraya manyetik switchli klavye bulamadım. hatta çinden bile getirtsem vergi dahil 2k civarına geliyor.
Bence denemeye değer. Beğenmezsem iade ederim, iade edemezsem satarım
Klavye ihtiyacı olan bence alsın son 14 stok kaldı.
![]()
Havit Gamenote KB900L RGB Aydınlatmalı Manyetik Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi - 67 Tuş - Hot Swappable - Beyaz
Havit Gamenote KB900L RGB Aydınlatmalı Manyetik Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi - 67 Tuş - Hot Swappable - Beyazwww.havitstore.com.tr
300 liraya Alamazsınız hocam bu tarz şeyleri. Fiyata göre beklenti içine girmek lazım.H2230d nasıldır hocam fp midir alınır mı?
Sanırım şu klavyenin sadece 67 tuşlu olanı... Bence tüm özellikleri aynıdır. (Umarım)Bende öyle yapmayı düşünüyorum.
Ne aldınız hocam keycaps olarak bu klavye için bende alırım büyük ihtimal hoşuma gitmedi.Sanırım şu klavyenin sadece 67 tuşlu olanı... Bence tüm özellikleri aynıdır. (Umarım)
Özelliklerde RGB Yazıyor. Rainbow çıkmaz inşallah, Pudding keycaps aldım Yurtdışından gelmek üzere.
Açıkçası o yüzden aldım ve manyetik switch olması + oldu benim için. E-yooso z94 kullanıyordum zaten. Numpad tuşlarına ihtiyacım olmuyor...
Normal saat gibi yani spor modunu falan kullanmadan kullanmak için aldım da günlük kullanımda nasıl saat9030 pro saat kullanıyorum çok güzel fiyat