- Konu Sahibi Konu Sahibi
999TL'ye iyidir.h7 aldım iyi midir
999TL'ye iyidir.h7 aldım iyi midir
hangisini aldınKulaklık arıyordum iyi denk geldi teşekkür ederim. Kaptım bir tane![]()
Denemekten zarar gelmez o fiyataKlavyeyi aldım 8000hz diye ve bitmeden aldım ama hiç bir detay yazmıyor sizce iade etsem mi nasıldır bilgisi olan var mı ?
Fuxi h7 beyaz sistemim vardı 1058 liraya geldi. Herkes gayet memnun. Yoksa çok fena gaza gelip Corsair alacaktım hiç gerek yokhangisini aldın
acaba klavye gerçekten rgb mi yoksa rainbow mu yani onu çok merak ediyorum ve switch bilgisi yok markası ne acaba çok merak ettim.Klavyeyi aldım 8000hz diye ve bitmeden aldım ama hiç bir detay yazmıyor sizce iade etsem mi nasıldır bilgisi olan var mı ?
Aynı şekilde hiç bir bilgi yok.acaba klavye gerçekten rgb mi yoksa rainbow mu yani onu çok merak ediyorum ve switch bilgisi yok markası ne acaba çok merak ettim.
incelemesini bulamadım bide.
hocam şarj ne kadar dayanıyor, arkadaşınızın dcsini bana özelden iletebilir misinizarkadaşta var banada deneme fırsatı gelmişti mikrofon güzel sesde güzel bağlantı imkanı güzel sadece plastiği çok sağlam değil