🔥İndirim AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye 1.999TL

Hocam ben 2-3 ay önce bu iyzico ile parolaparayı kullanmıştım, bunlar yenileniyor mu yoksa benim kullandığımdan mi bahsediyorsunuz
şimdi şöyle 2 3 ay önce sanırım iyzico için bayram falan indirimi vardı ama şuanki indirim de ilk harcama için geçerli parolapara da aynı şekilde ondan dolayı kullanamazsınız bence çünkü ilk sipariş hakkınızı doldurmuşsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet 100 tl ye geliyo nskxkfkckckc
bakalim hayirlisi klavye kampanhasini kastetmistim
saçmalığa baksana geçen sene alıcaktım 2 k ya alamamıştım şuanki duruma bak ĞFEWAQSKPFAWEPKAFWKP
klavye için belli değil de birsürü akko modeli var 1100 e alamazsanız 200 daha verin başka bi akko modeli alın yani ihtiyacınız varsa fiyatlar gereksiz derece de uygun şuan

1751584279982.webp

şimdi şöyle 2 3 ay önce sanırım iyzico için bayram falan indirimi vardı ama şuanki indirim de ilk harcama için geçerli parolapara da aynı şekilde ondan dolayı kullanamazsınız bence çünkü ilk sipariş hakkınızı doldurmuşsunuz

saçmalığa baksana geçen sene alıcaktım 2 k ya alamamıştım şuanki duruma bak ĞFEWAQSKPFAWEPKAFWKP
klavye için belli değil de birsürü akko modeli var 1100 e alamazsanız 200 daha verin başka bi akko modeli alın yani ihtiyacınız varsa fiyatlar gereksiz derece de uygun şuan

Alıntıyı görüntüle
evde 8 klavye oldu illa batircanjz beni ya sjdjjfjfjfjf bi tane manyetik olsun kafasjnda alinir heralde

evde 8 klavye oldu illa batircanjz beni ya sjdjjfjfjfjf bi tane manyetik olsun kafasjnda alinir heralde
rapid trigger ve snap tap için aldım ben bakalım

hocam iyzico da kimlik doğruladınız mı ya şimdi alırız falan kimlik doğrulamadınız falan der
parayı kullanmak için kimlik doğrulaman lazım diye hatırlıyorum hesap açarken sormadı kimlik kampanyaya katıl demeyi unutma

bende alirsam oyle alirim zaten

hocam iyzico da kimlik doğruladınız mı ya şimdi alırız falan kimlik doğrulamadınız falan der
dogrulamaya gerek yok diye biliyorum

gaminggende alinca kargoya sonrs vermesi icin islem yapabiliyozmu

ya bana klavye ile monitör lazım alıcam yani bu yaz birini bu kampanya ile çıkaralım direkt

parayı kullanmak için kimlik doğrulaman lazım diye hatırlıyorum hesap açarken sormadı kimlik kampanyaya katıl demeyi unutma
tamamdır şimdiden doğrulama yapayım da ben o zaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,876
Üyeler
183,176
Son üye
ananıavradını35
Geri