Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 19,347
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben ödeme yaptım.
Ben niye yapamıyorum arkadaş. Kara listeye aldılar sanırımÖdemede sorun çıkmıyor.

Ben ödeme yaptım.
Ben niye yapamıyorum arkadaş. Kara listeye aldılar sanırımÖdemede sorun çıkmıyor.
Alınıyor bu. Şimdi aldım. 68 olanı.Kablosuz kullanabileceğim tarzda bir klavye arıyorum, oyunları tv ekranına bağlayıp oynuyorum. bütçem 2.5k civarlarında diyebiliriz önerisi olan var mı ??
bu kablosuz gibi durmuyor baktığımda ama ?Alınıyor bu. Şimdi aldım. 68 olanı.
Mad60 mi daha iyi 68 mı hocam?KOD Azerbaycan için geçerlidir diyor. Kaldırdılar kodu![]()
68 daha fazla tuş. 60 az geliyor bana.Mad60 mi daha iyi 68 mı hocam?
68he ve 60 he olanı 1403tl ye aldım sağol hocamFIRSAT300 Kodu ile 1500 TL ye geliyor kaçırmayın.
Siyah
![]()
Meyer Gaming FGG Fierce Gaming Gear MAD60 HE Hall Effect Rapid Trigger 8K Mekanik Klavye (Manyetik Switch) - Fiyatı, Yorumları
Meyer Gaming FGG Fierce Gaming Gear MAD60 HE Hall Effect Rapid Trigger 8K Mekanik Klavye (Manyetik Switch) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Beyaz
![]()
Meyer Gaming FGG Fierce Gaming Gear MAD60 HE Hall Effect Rapid Trigger 8K Mekanik Klavye (Manyetik Switch) - Fiyatı, Yorumları
Meyer Gaming FGG Fierce Gaming Gear MAD60 HE Hall Effect Rapid Trigger 8K Mekanik Klavye (Manyetik Switch) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
68 TUŞLU olanları.
![]()
Meyer Gaming Madlions MAD68 HE Rapid Trigger Hall Effect Mekanik Klavye 8K (Manyetik Switch) - Fiyatı, Yorumları
Meyer Gaming Madlions MAD68 HE Rapid Trigger Hall Effect Mekanik Klavye 8K (Manyetik Switch) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Banada öyle 68 e döndüm iptal edip 1403 TL ye geldi hocam sağol68 daha fazla tuş. 60 az geliyor bana.