🔥İndirim Madlions MAD60 MAD68 HE 8K Manyetik Switch Klavye 1500 TL

Manyetik switch klavyeler işte tuş aralığını ayarlayabiliyorsun istediğin yerde basıp kaldırabiliyorsun onun için hileli diyorlar bas çek çok hızlı yapıldığı için. Yürürken ateş etmiş gibi oluyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Acaba neden ? :D
Hileli olmasının sebebi analog olması değil, yazılımla otomatik counter strafe yapmasıydı diye biliyorum hocam.

Amber ve amber pro switch arasındaki fark nedir ve nasıl bir ses profili bekleyebiliriz bilgisi olan var mı?

Hileli olmasının sebebi analog olması değil, yazılımla otomatik counter strafe yapmasıydı diye biliyorum hocam.

Amber ve amber pro switch arasındaki fark nedir ve nasıl bir ses profili bekleyebiliriz bilgisi olan var mı?
Boşverin fiyatı uygun olanlarda rgb yok, bakalım havittekiler tekrar indirime gelirse onları değerlendiririm.

yedeklik.

Hocam ben de bu kod çalışıyor da klavye yerine VXE R1 PRO MAX VAR 2300'e denk geliyor sizce alnıır mı?

Cahilimden soruyorum bu klavyede yazılımda şey var mı hileli gibi bişey diyorlardı (fps oyunlarda işe yaran). Önceki yorumlarda okudum da pek anlamadım nmxbcvx

Hocam ben de bu kod çalışıyor da klavye yerine VXE R1 PRO MAX VAR 2300'e denk geliyor sizce alnıır mı?
Yeni konu paylaştım. Kod evet çalışıyor ama öderken Azerbaycan için geçerlidir diyor. Fiyatı düşüyor ama çalışmıyor.

Yeni konu paylaştım. Kod evet çalışıyor ama öderken Azerbaycan için geçerlidir diyor. Fiyatı düşüyor ama çalışmıyor.
Ben ödeme ekranına giriyorum ödeme yapmadım daha ama ödeme mi yaptırmıyor.

Ödemede sorun çıkmıyor.

Geri