Olmasa da sorunlu gelse adamın insiyatifine kalır iade alıp almamak, o sebeple ekran kartı gibi dijital ortamda değişiklik gösteren şeylerde güvenliksiz...
Anladım, ne yapmamı tavsiye edersin? Yok adam akıllı satan olsa alacağımda herkes MediaMarkt Vatan Bilgisayar olmuş fatura kesecekler neredeyse nuh diyor...
Asıl işim işlemci hocam benim ya, Visual Studio kullanıyorum derleme sırasında veya oyun geliştirmede harita derlemede falan bütün yük ekran kartından çok...
1660 super hic bilmiyorum valla ederi nedir degildir r5600 guzel islemci bende kullaniyorum suan ama ikinci eline 4kdan fazla verme bide ekran kartini gorup...
Valla fiyatlardan kafayı yedim her halde, peki ekran kartı gtx 1660 super 5250 TL temiz güvenlik bandrolü üstünde 2. el iyi mi fiyat olarak? onu alayım mı...
kafayimi yedin abi 5800 liraya sifiri varken 5000 liraya ikinci elmi alicaksin abi bankalardaki kampanyalara falan bak ara sira amazon kuponlari oluyo 5000...
Çok haklısınız fakat ben bütçeyi 3500 liradan açtım ilk, fiyatlar böyle olunca hadi 5000-5250 tl razıyım dedimde, 500 lira daha koy 300 daha koy diye diye...
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BTLSBF6M?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1
üstüne 800 daha koy kafan rahat olsun. kargo ile gelecek pin yamuk...