❌İndirim Bitti! 1500 TL Manyetik 8k Polling Rate Klavye Arayanlar

Manyetik klavye merakım var ama ses olarak nasıl oyun ile pek işim olmuyor aslında.
Aula f108 pro almıştım yakın zamanda sesi ve kullanımı çok güzel
tr layoutlu modelini bir türlü bulamadım. Sizdeki tr layout şeklindeyse nereden aldığınızı öğrenebilir miyim?

Sizce alınır mı veya herhangi bir sorun yaratır mı ilerleyen zamanlarda.

8k, rapid trigger, tuş takımı ışık geçiriyor ve Türkçe, manyetik switch, ses kontrol düğmesi var bu fiyata daha ne olsun

Marka hot swap var ama aynı marka ve model ile değişir, lehimli değil cevabını verdi hocam ben de pek anlamadım.
Genelde düz mekanik switchlerde lehimli olan modeller oluyor. Ama çok ucuz olanlarda oluyor diye biliyorum. Hot swap varsa herhangi bir manyetik switch ile değiştirebilirsiniz. Mekanik uyumlu değil kısaca ve satıcılar genelde pek bir şey bilmediklerinden hatalı cevaplamış.

Arkadaşlar, 1850 TL’ye Aula F87 Pro mu alınır, yoksa 1500 TL’ye bu mu daha mantıklı?

Manyetik switch olduğundan düz mekanik anahtarlara göre genelde daha uzun ömürlü oluyorlar. Spesifik bir sorunu yoksa(switchlerin) çift basma gibi sorunlar da olmuyor. Tam tersi düz mekanik klavyelerde özellikle ₺800-2000 arasında çift basma sorunlu çok klavye oluyor.

Büyük ihtimalle kasası KB904L ile benzerdir. O klavye bende var. Ayarı en düşüğe çekseniz de kasadan dolayı bir tık ses yapıyor belirteyim. Bence bu klavyede ses yapacaktır. Eğer sesli bir şey istemiyorsanız Aula F87 PRO alın. Ben sesten rahatsız olduğumdan ve indirim görünce Dareu EK75 RT Manyetik beyaz olan modelini aldım.

Ama bu fiyat aralığına başka alternatifiniz yoksa manyetik switch daha ideal olacaktır. Ama dediğim gibi switchden bağımsız kasa kalitesinden dolayı ses yapacaktır.

Genelde düz mekanik switchlerde lehimli olan modeller oluyor. Ama çok ucuz olanlarda oluyor diye biliyorum. Hot swap varsa herhangi bir manyetik switch ile değiştirebilirsiniz. Mekanik uyumlu değil kısaca ve satıcılar genelde pek bir şey bilmediklerinden hatalı cevaplamış.
Sponsorlu olan inceleme videosunda hot swap yok demişti yanlış hatırlamıyorsam hocam. Dediğiniz gibi Satıcı da pek bir şey bilmiyor.

Sponsorlu olan inceleme videosunda hot swap yok demişti yanlış hatırlamıyorsam hocam. Dediğiniz gibi Satıcı da pek bir şey bilmiyor.
Çinli firmalar kullanıcıların aradığı spesifik bilgileri siteye eklemiyor. İncehesap yerelde satıcısı ve onlar da sitede ne bilgi varsa onu aktarıyor. O yüzden cevap veremiyorlar.

Havit ve Gamepower bu konuda kötüler. Rampage biraz daha dikkat ediyor, ama onun da kötü mazisi ve bence Gamepower gibi gereksiz fazla olan ürün gamından dolayı insanlar o firmalar yerine forumlarda daha çok önerilen ürünlere yöneliyor. Bir de Rampage, bağımsız Çin markaları ile benzer fiyat biçiyor. Maalesef marka algısından dolayı kâr edeceğiz fiyatlar onlar olsa bile insanlar yine ayrı Çin markalarına yöneliyorlar. Ayrıca tasarım vb. önemini de halen anlamamış durumdalar. Fason üretim bile olsa insanın ilgisini çekecek bir tasarımın satacağını idrak edemiyorlar.

Arkadaşlar konudaki klavyeyi satın aldım. Yazılımını nerden bulabilirim ya bir türlü bulamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar konudaki klavyeyi satın aldım. Yazılımını nerden bulabilirim ya bir türlü bulamadım.
Buldum arkadaşlar ya https://qmk.top/ diye bir siteymiş. Yapacağınız işi... sitesinde hiç bir yerde yazmıyor.

Geri