Gamepower Nexa HE60 HE switch 1199 TL

Bence Redragon K617, Havit'in keza %60 klavyesi ve Trendyol'da en çok satan ₺780 civarı klavye yerine alınabilir. Bu fiyata yay sesi olan Redragon yerine manyetik klavye kullanmak çok daha mantıklı. Havit konusunda kararsız kaldım belki Redragon'dan daha iyi switch eklemiş olabilir. Redragon switchleri bile yağlamıyor.

Ülkede genelde yedek switch alıp değiştiren o kadar da kişi yok, bozulunca yenisi alınıyor. Bence bu fiyata klavye alınacaksa hot swap olmamasının bir dezavantajı yok. Yine de Gamepower'ın böyle bir sektör gücü varsa, hotswap yapıp yedek switch de satabilir. Atıyorum bunun kasası dandikse, kasasında gasket içeren PRO versiyonu yapıp onu ₺1600-1800 satabilir. Alan kişi de malzeme kalitesine göre alır. Manyetik switch ise yay sesi olan dandik red switch klavyelere göre kaliteli olduğu sürece iş görür.

Keza bazı Çinli firmalar Aula mesela ₺1588 civarına 8K, manyetik satıyor. Yani 8K olmasa da manyetik hot swap ₺1200-1300 yapılabilir gibi duruyor.

Bu arada şu video açıklamalarında görüp konu açacaktım, bu konuyu gördüm.

Ayrıca fiyatını ₺2000 çıkardıkları %75 versiyonunu Hepsiburada'da tekrar ₺1500 düşürmüşler. Bu da alınabilir.

Tabii bütçe ₺2000-3000 civarına çıkıyorsa önceliğiniz şunlar olsun.

Son düzenleme:
1 senedir Gamepower gasket elite x kullanıyorum bence klavye ürünleri çok başarılı 1200 lirada döner parası artık

Hotswap olsa alınabilir, gamepower bedavaya verse klavyesini almam, iki gün sonra bozuluyor. PCB, switch en ucuz en dandik hangisi varsa onu koyuyorlar. Üstüne katıp başka klavye bakın, bütçe yoksa ikinci elden kovalayın hotswap bir klavye
Şahsen buna katılmıyorum Hocam 4 yıl önce OGRE RGB aldım Üstüne çay, Enerji içeceği, su döküldü üstüne birde saksı düştü Switchlerinde en ufak hissiyatsızlık yaşatmadı sadece Key cap Kırıldı yeniledim devam ettim

Geri