darktower
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 667
Bence Redragon K617, Havit'in keza %60 klavyesi ve Trendyol'da en çok satan ₺780 civarı klavye yerine alınabilir. Bu fiyata yay sesi olan Redragon yerine manyetik klavye kullanmak çok daha mantıklı. Havit konusunda kararsız kaldım belki Redragon'dan daha iyi switch eklemiş olabilir. Redragon switchleri bile yağlamıyor.
Ülkede genelde yedek switch alıp değiştiren o kadar da kişi yok, bozulunca yenisi alınıyor. Bence bu fiyata klavye alınacaksa hot swap olmamasının bir dezavantajı yok. Yine de Gamepower'ın böyle bir sektör gücü varsa, hotswap yapıp yedek switch de satabilir. Atıyorum bunun kasası dandikse, kasasında gasket içeren PRO versiyonu yapıp onu ₺1600-1800 satabilir. Alan kişi de malzeme kalitesine göre alır. Manyetik switch ise yay sesi olan dandik red switch klavyelere göre kaliteli olduğu sürece iş görür.
Keza bazı Çinli firmalar Aula mesela ₺1588 civarına 8K, manyetik satıyor. Yani 8K olmasa da manyetik hot swap ₺1200-1300 yapılabilir gibi duruyor.
www.trendyol.com
Bu arada şu video açıklamalarında görüp konu açacaktım, bu konuyu gördüm.
Ayrıca fiyatını ₺2000 çıkardıkları %75 versiyonunu Hepsiburada'da tekrar ₺1500 düşürmüşler. Bu da alınabilir.
Tabii bütçe ₺2000-3000 civarına çıkıyorsa önceliğiniz şunlar olsun.
ulugames.com.tr
www.gaming.gen.tr
Ülkede genelde yedek switch alıp değiştiren o kadar da kişi yok, bozulunca yenisi alınıyor. Bence bu fiyata klavye alınacaksa hot swap olmamasının bir dezavantajı yok. Yine de Gamepower'ın böyle bir sektör gücü varsa, hotswap yapıp yedek switch de satabilir. Atıyorum bunun kasası dandikse, kasasında gasket içeren PRO versiyonu yapıp onu ₺1600-1800 satabilir. Alan kişi de malzeme kalitesine göre alır. Manyetik switch ise yay sesi olan dandik red switch klavyelere göre kaliteli olduğu sürece iş görür.
Keza bazı Çinli firmalar Aula mesela ₺1588 civarına 8K, manyetik satıyor. Yani 8K olmasa da manyetik hot swap ₺1200-1300 yapılabilir gibi duruyor.
Aula Win60 HE Manyetik Klavye Rapid Trigger GrayWood Swtich 8000Hz RGB TKL Hot Swap Oyuncu Klavyesi - Fiyatı, Yorumları
Win60 HE Manyetik Klavye Rapid Trigger GrayWood Swtich 8000Hz RGB TKL Hot Swap Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
Bu arada şu video açıklamalarında görüp konu açacaktım, bu konuyu gördüm.
Ayrıca fiyatını ₺2000 çıkardıkları %75 versiyonunu Hepsiburada'da tekrar ₺1500 düşürmüşler. Bu da alınabilir.
Tabii bütçe ₺2000-3000 civarına çıkıyorsa önceliğiniz şunlar olsun.
DAREU EK75 RT Magnetic Switch Mechanical Keyboard - Beyaz
DRIVER İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ Ürün Açıklaması ÖZELLİKLER >Kompakt %75 Düzen Klavye. > Yeni Nesil RT Manyetik Anahtarlar. > Hot-Swappable Özelliği > Hızlı Tetikleme ve Ayarlanabilir Tuş Vuruşu İşlevi. > Yüksek Hassasiyetli 0,1 mm Tetik Ayarı (0,1 mm~4,0 mm Aralık). > CS Go, Valorant vb. İçin
shop.connectgame.com.tr
Ulugames Howl 75 Manyetik Switch Klavye
Howl 75 Manyetik Switch (Hall Effect) Klavye Türkçe Yazılım 8000Hz Polling Rate / 128K Scan Rate 0,005mm Hassasiyet Side print PBT keycapler ve güney yönde konumlandırılmış RGB ledler White Jade Manyetik 100 Milyon Ömürlü Switchler Hot Swap / Aynı anda farklı manyetik switch kullanımını...
ulugames.com.tr
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de
Son düzenleme: