Manyetik switch klavye önerisi

Darka

80+
Reaksiyon skoru
5
genellikle cs valorant tarzı oyunlar oynuyorum manyetik switch klavye almayı düşünüyorum bu iki klavye arasından hangisini önerirsiniz marka olarak hangisi daha iyidir hangisi daha sorunsuz olur benim için

genellikle cs valorant tarzı oyunlar oynuyorum manyetik switch klavye almayı düşünüyorum bu iki klavye arasından hangisini önerirsiniz marka olarak hangisi daha iyidir hangisi daha sorunsuz olur benim için
Yani win68he vardı hocam baya güzeldi ama mad60da kullandım oda çok iyiydi yani aralarında aman aman fark yok ama benim gönlüm madden yana olurdu

Görsel açıdan bir şey fark etmiyorsa malzeme kalitesi ve switchlere öncelik verebilirsin diğer özellikler aynı ise.
Malzeme kalitesi de aynıysa switch farklılıklarına bakabilirsin

1. Tasarım ve Yapı

• Amber Pro Switch: Genellikle daha dayanıklı ve uzun ömürlü bir yapıya sahiptir. Kullanıcılar tarafından yapılan yağlama ile performansı artırılabilir.
  • Wing Chun Manyetik Switch: Manyetik bir mekanizma kullanarak daha sessiz bir tuş vuruşu sağlar. Bu, özellikle sessiz bir ortamda çalışanlar için avantajlıdır.

2. Tuş Vuruşu ve Hissiyat

• Amber Pro Switch: Daha belirgin bir tuş hissiyatı sunar, bu da yazma deneyimini daha tatmin edici hale getirebilir.
  • Wing Chun Manyetik Switch: Daha yumuşak bir tuş hissiyatı sunar, bu da uzun süreli kullanımlarda parmak yorgunluğunu azaltabilir.

3. Ses Seviyesi

• Amber Pro Switch: Daha fazla ses çıkarabilir, bu da bazı kullanıcılar için rahatsız edici olabilir.
  • Wing Chun Manyetik Switch: Daha sessiz bir performans sergiler, bu da ofis ortamları için idealdir.

4. Fiyat

• Fiyatlar, model ve satıcıya göre değişiklik gösterebilir. Genellikle Amber Pro Switch, daha yüksek bir fiyat aralığında yer alabilirken, Wing Chun Manyetik Switch daha uygun fiyatlı seçenekler sunabilir.

5. Kullanım Alanları

• Amber Pro Switch: Oyun ve yazma için ideal bir seçim olabilir.
  • Wing Chun Manyetik Switch: Daha çok ofis kullanımı ve sessiz çalışma ortamları için tercih edilebilir.
Şu tarz basit bir cevap aldım. Görsel açıdan düşünecek olursak Aula bana daha iyi gözüken bir model küçük klavye istemiyorum dersen 84 tuşlu bir model de vardı ama fiyatı sanırım daha yüksekti lazımsa bulurum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ek modeller olarak attım değerlendirmek istersen bakabilirsin

Son düzenleme:
Geri