- Konu Sahibi Konu Sahibi
i5 13600k yla darboğaz yaparmı hocam sizce rtx 4080 bilginiz varmı yoksa i7 13700k dahamı iyi bir fikir4090 iş için hocam. Oyun için inanın hiç gerek yok. 4080 çok fazlası ile yetiyor.
i5 13600k yla darboğaz yaparmı hocam sizce rtx 4080 bilginiz varmı yoksa i7 13700k dahamı iyi bir fikir4090 iş için hocam. Oyun için inanın hiç gerek yok. 4080 çok fazlası ile yetiyor.
Hocam sadece oyun 4080 den yukarısına çıkmana gerek yok.sadece oyun
anladım 16gb yeterli olucaktır değilmi aslında 4070 düşünmüştüm ama 12gb olması bana 4080 i aldırmamı düşündürdüHocam sadece oyun 4080 den yukarısına çıkmana gerek yok.
İ5 Yapmaz büyük ihtimalle. Ama alabiliyorsan İ7 mükemmel olur. Tabi oyun için İ5 fazlası ile yeter.i5 13600k yla darboğaz yaparmı hocam sizce rtx 4080 bilginiz varmı yoksa i7 13700k dahamı iyi bir fikir
i5 13600k ya ddr5 ram takabilirmiyim bilginiz varmıİ5 Yapmaz büyük ihtimalle. Ama alabiliyorsan İ7 mükemmel olur. Tabi oyun için İ5 fazlası ile yeter.
Senin için ekran kartı belleği önemli ise AMD al o zaman ? Hem fiyat performans hemde oyun için daha iyi olur bence. Örneğin 7900 XTX 24GB oyun için inanılmaz ama iş konusunda 4080/4090 alır.anladım 16gb yeterli olucaktır değilmi aslında 4070 düşünmüştüm ama 12gb olması bana 4080 i aldırmamı düşündürdü
düşünmüyor değilim ama sorunları vs varmış driver uğraşmakta istemiyorumSenin için ekran kartı belleği önemli ise AMD al o zaman ? Hem fiyat performans hemde oyun için daha iyi olur bence
12 GB şuanki durumda giriş seviye kaldı gibi, 16gb sizi baya götürecektir inş.anladım 16gb yeterli olucaktır değilmi aslında 4070 düşünmüştüm ama 12gb olması bana 4080 i aldırmamı düşündürdü
Hocam eskisi gibi değil ya. AMD hem laptop aldığım zaman hemde masaüstü pc dizdiğim zaman çok nadir böyle sorunlar oluyordu. Şuan o sorunları gidermişlerdir emin olun.düşünmüyor değilim ama sorunları vs varmış driver uğraşmakta istemiyorum
çok ağır oyunlar oynamam aslında ama sistemin ileriye dönük olmasını istiyorum12 GB şuanki durumda giriş seviye kaldı gibi, 16gb sizi baya götürecektir inş.
ROG/AORUS MASTER/SUPRİM X gibi serileri Zotac/Palit/INNO3D gibi markaları bir tutuyorlar yaBende olsam adam gibi bir marka alırdım performanstan biraz ödün vererek.
Asus ROG Strix GeForce RTX 4080 OC ROG-STRIX-RTX4080-O16G-GAMING 16GB GDDR6X 256Bit DX12 DLSS 3 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
hocam çıkarsa uğraşmak istemiyorum hiç risk almak istemiyorum birde nvidia daha iş için iyiymiş sanırım kullanmıyacağım ama benim için buda bir +Hocam eskisi gibi değil ya. AMD hem laptop aldığım zaman hemde masaüstü pc dizdiğim zaman çok nadir böyle sorunlar oluyordu. Şuan o sorunları gidermişlerdir emin olun.