Marketplace dolandırıcı olabilir mi ?

FarukKG

80+
Reaksiyon skoru
104
Merhaba ekran kartı bakarken Marketplacede Serkan Sırmalı diye biri ile karşılaştım. Ekran kartlarının garantili olmasına rağmen aşırı ucuz koyduğunu farkettim instagrama baktığımda ise 4.5k takipçi var ama 1 beğeni yorum vs göremedim. 300-500 izlenme var.
Sizin görüşleriniz nelerdir ?

Merhaba ekran kartı bakarken Marketplacede Serkan Sırmalı diye biri ile karşılaştım. Ekran kartlarının garantili olmasına rağmen aşırı ucuz koyduğunu farkettim instagrama baktığımda ise 4.5k takipçi var ama 1 beğeni yorum vs göremedim. 300-500 izlenme var.
Sizin görüşleriniz nelerdir ?
Ben güvenmezdim takipçi sayısı eskiden güven belirtisiydi şimdi para ile satılıyor. Büyük ihtimal ile dolandırıcı

7,5 ay önce ilan verilmiş, ilanı koyup unutmuş olabilir. Mesaj yazsanız da ya fiyatı yükseltir ya da çoktan satmıştır diye düşünüyorum.

7,5 ay önce ilan verilmiş, ilanı koyup unutmuş olabilir. Mesaj yazsanız da ya fiyatı yükseltir ya da çoktan satmıştır diye düşünüyorum.
Hiçbiryerde referansını vs de göremedim. Telefondayım galiba o yüzden ilan tarihlerini göremiyorum. Mesaj attım bakalım ne diyecek

Dolandırıcıların çoğu orda geziyor dikkat et..

Dolandırıcıların çoğu orda geziyor dikkat et..
Fiyatı yükseltmezse zaten yanına gidip elden alacağım. Testlerini vs yapıp alırım. 2 Yıl garantili MSİ Gaming X Trio 6800XT için yazdım 8K diyor fiyatına ama göreceğiz

Geri