Neler Yeni

Martı borcu ödenmezse ne olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
talha turp
Bende de kitleme sorunu olmuştu müşteri hizmetlerini aradım 8 10 lira fazla geldi bidaha arayıp dedim buna bişi yapılabilir mi
Para iadesi yaptılar sen borcu mde müşteri hizmetlerini arayıp kaç dakika ise onun için iade talebi iste
arkadaşımda bayağı martı bakiyesi var bana ihtiyacım olan kadar bakiye atsa onla ödeyebilirmiyim

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
Bu sınır olayı çok saçma değilmi ya 5 km gidiyorsun sınırı geçiyorsun kilitlemene izin vermiyor bu sefer geri mi dönceksin?

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Mertcan Ceylan
20tl için foruma yazmak bile saçma öde gitsin 20tl yi ödemezsen zengin mi olucan soruyon

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Recep Karataş
Martıyı sürerken birden gazdan kesildi ne olduğunu öğrenmek için uygulamaya baktım ve yasaklı alana girmiş olduğumu gördüm o yüzden sürükleyerek alanın dışına götürmeye çalıştım ama malum istanbul trafiğinden 2 adım uzağa zor gidiyorsun kimse durmuyor yol vermiyor neyse alandan çıktım park edicekken bakiyemi biraz geçtiğini ve o yüzden bitiremediğimi gördüm o yüzden müşteri hizmetlerini aradım ve durumu anlatıp kapattırdım tabi açmaları uzun sürdüğü için ordanda ekstra bir 20tl civarı para yazıldı ve ücret borç olarak hesaba kaydedildi bu borcu ödemediğim takdirde martıyı birdaha kullanamamak dışında bir şey olurmu yaşayan varmı sorunu
Öyle bir şey olunca hemen müşteri hizmetlerini ararsan yardımcı oluyorlar

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
Bu tür borçları genelde toplu bir şekilde hukuk bürolarına satıyorlar. 5/6 ay süre sonra da evine bir ödeme emri geliyor icra dairesinden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,717
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom