Marvel Filmleri Sırasında Diziler İzlenmeli mi?

yoru

80+
Reaksiyon skoru
1

Bu sitedeki film ve dizileri tek tek izliyorum şuan Thor: The Dark World izleyeceğim.
Diziler sarmıyor ve bazıları çok sıkıcı oluyor. Agents of Shield sürükleyici ve güzel geldi ama Agent Carter, Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage vb diziler izlenmeli mi, hikayeye etkisi var mı??

Bu sitedeki film ve dizileri tek tek izliyorum şuan Thor: The Dark World izleyeceğim.
Diziler sarmıyor ve bazıları çok sıkıcı oluyor. Agents of Shield sürükleyici ve güzel geldi ama Agent Carter, Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage vb diziler izlenmeli mi, hikayeye etkisi var mı??
Aşağıda bıraktığım diziler dışındaki dizileri izlemene gerek yok , evrene bir etkisi yok tv dizileri. Tercihen Daredevil ve Punisher i izleyebilirsin.
  • Ms. Marvel
  • Loki
  • Wanda Vision
  • She Hulk
  • Hawkaye
  • Moon Knight
  • What If
  • The Falcon and Winter Soldier

Daredevil, punisher güzel diziler. Akış olarak lazım değil de izlediklerine ek olarak izlemeni tavsiye ederim. Hem Spiderman'de daredevil'i göreceğiz diye biliyorum. Yukardaki arkadaş güzel sıralamış lazım olanları. Keyifli izlemeler. :peepokalp: Güzel bı projeksiyon alıp baştan sona izlemek istiyorum ben de evreni ne kadar yalayıp yutmuş olsam da.

Geri