Neler Yeni

Masa Başında Kullanmalık Isıtıcı Ve Soğutucu..

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
Merhabalar -/- Selamlar Hocam(lar)..
Başlıktada Söylemiş Olduğum Üzere Isıtma Ve Soğutma Özelliğine Sahip Bir Fan Tarzı Havalandırma Gibi Bişey Arıyorum Masa Başında İş Yaparken Kullanacağım Genel Olarak Ama Salonda Dizi Film İzlerkende Kullanabileyim İstiyorum..
Böyle Bir Ürüne Ait Öneriniz Var Mıdır Acaba.. Yazın Soğutucu, Kışın Isıtıcı Gibi Kullanabileceğim..

LutfuPasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Lütfü A
sürekli maruz kalacağın bazı ısıtıcı türleri cilt hastalıklarına yol açabiliyor,bunu araştırıp seçim yapmanı öneririm

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sürekli maruz kalacağın bazı ısıtıcı türleri cilt hastalıklarına yol açabiliyor,bunu araştırıp seçim yapmanı öneririm
Ne Gibi Isıtıcı Mesela Hocam.. (Bu Arada Sürekli Açıktutmam Kendime Doğru Bide, Daha Çok Hafif PC'lere Doğru Tutarım Yansıyarak Gelir Hava Akışı Dİye Diye Düşünüyorum Çok Sıcağı Sevmediğimden.. Ama Tabi Elbette Etkisi Olacaktır Da Nasıl Bir Isıtıcı Türü Nasıl Bir Etki Yaratabilir Onu Anlayamadım..

LutfuPasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Lütfü A
Ne Gibi Isıtıcı Mesela Hocam.. (Bu Arada Sürekli Açıktutmam Kendime Doğru Bide, Daha Çok Hafif PC'lere Doğru Tutarım Yansıyarak Gelir Hava Akışı Dİye Diye Düşünüyorum Çok Sıcağı Sevmediğimden.. Ama Tabi Elbette Etkisi Olacaktır Da Nasıl Bir Isıtıcı Türü Nasıl Bir Etki Yaratabilir Onu Anlayamadım..
toasted skin sendromu diye geçiyor. vücüda yakın olan ve sürekli maruz kalınan küçük ısıtıcılardan kaynaklanıyor. size uzak olacak ve odanın genelini ısıtacak bir ufo kullanmak daha mantıklı ama fiyat farkı çok elbette.

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
toasted skin sendromu diye geçiyor. vücüda yakın olan ve sürekli maruz kalınan küçük ısıtıcılardan kaynaklanıyor. size uzak olacak ve odanın genelini ısıtacak bir ufo kullanmak daha mantıklı ama fiyat farkı çok elbette.
Böyle Bir Ürün Buldum Ama..?!
Bide Odanın Geneli Elbet Bir Noktada Isınacak Ve Ben Kapatacağım Onu (Direkt Bana Vurmadığı İçin Vsr) Ama Asıl Alma Sebebim Bizim Aile Evinde Petekleri Açsakta Benim Oda Enteresan Şekilde Isınmıyor Kaç Tane Petekci, Kombici Geldiyse Halledemedi Odanın Bulunduğu Konum Ve Yapısıyla Alakalı Bişeyler Gevelediler.. Son Çare Bende Bunu Kullanıyorum (Keza Petekleri Açsakta Diğer Odalar Zaten Sıcak İken Benim Oda Soğuk Oluyor Örneğin Diğer Odalar 20 Derecedeyse Benim Odam 13 Derece Gibi Bir Orantılarda Oluyor Anlamsız Şekilde Keza Yazın Diğer Odalardan Daha Serin Olması İşime Geliyor Benim Ama Bu Ürünü Alırken Isıtıcıdan Ziyade Yazında Kullanabileceğim Hafif Bir Vantilatör Yada Soğutucumsu Bir Etki Arıyorum Ondan Dolayı Böyle Bir Şey Düşündüm Hocam)

Top Bottom