Neler Yeni

masa görünümünü çeşitlendirmek için dekorasyon önerisi

hamzaersoy

80+ Bronze
aliexpressten temudan amazondan şöyle birkaç masayı güzelleştirecek ufak dekor ürünü arıyorum. masanın ortası(kedinin durduğu yer) ve masanın sağı çok boş gözüküyor o yüzden ufak ufak parçalar koymayı düşündüm. sadece dijital masa saatleri aklıma geldi, her aklına gelen 2 3 bir şey önerirse değerlendirirsem güzel olur teşekürler
Adsız.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

1729372560084.png

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
aliexpressten temudan amazondan şöyle birkaç masayı güzelleştirecek ufak dekor ürünü arıyorum. masanın ortası(kedinin durduğu yer) ve masanın sağı çok boş gözüküyor o yüzden ufak ufak parçalar koymayı düşündüm. sadece dijital masa saatleri aklıma geldi, her aklına gelen 2 3 bir şey önerirse değerlendirirsem güzel olur teşekürler Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Daha çok kedi.

hamzaersoy

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1729372722720.png
1729372735810.png
,
şu ahşap retro tarzı gemiler de hoşuma gitti

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Alıntıyı görüntüle
hayır hocam tam olarak şuraları doldurmak istiyorum
Mousepad'in üzerine bir şey koymanızı tavsiye etmem, görselini paylaştığınız saat ise bilgisayarın dibinde aşırı işlevsiz ve rahatsız edici olur. Tekne bibloları hoşunuza gidiyorsa onlardan koymanızı tavsiye ederim. Güzel duruyorlar.

hamzaersoy

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mousepad'in üzerine bir şey koymanızı tavsiye etmem, görselini paylaştığınız saat ise bilgisayarın dibinde aşırı işlevsiz ve rahatsız edici olur. Tekne bibloları hoşunuza gidiyorsa onlardan koymanızı tavsiye ederim. Güzel duruyorlar.
hmm. daha çok ışık olsun istiyorum ama dümdüz led döşemektense ışıklı ve az da olsa fonksiyonu olan şeyler almak istiyordum niye rahatsız edici dursun ki

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
hmm. daha çok ışık olsun istiyorum ama dümdüz led döşemektense ışıklı ve az da olsa fonksiyonu olan şeyler almak istiyordum niye rahatsız edici dursun ki
Monitörünüzün altında, kendi açımdan rahatsız edici geldi. Rahatsız edici bulmazsanızda gereksiz, istediğiniz zamana masaüstünüzden saati kontrol edebiliyorsunuz.

hamzaersoy

80+ Bronze
Monitörünüzün altında, kendi açımdan rahatsız edici geldi. Rahatsız edici bulmazsanızda gereksiz, istediğiniz zamana masaüstünüzden saati kontrol edebiliyorsunuz.
hocam elbette öyle ama olay dekor ya. aradığm kriterde başka bir şey bulamadım dediğim gibi ışıklı ve sıfır fonksiyon olmayan ne bulabilirim

elemin

80+ Bronze
bence monitör kolu alıp monitörün ayağının kapladığı büyük alandan kurtulup oraya bir şeyler koyabilirsiniz.

Top Bottom