Masa önerisi 350 - 400 tl

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
350
27 inç bi monitörle kenarına su yada içecek gibi koyabileceğim büyük sallanmayan bi masa önerebilir misiniz??
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasayı alta koymayı düşünüyorum

Son düzenleme:
Dilediğin özellikleri karşılar mı bilmiyorum fakat bime şöyle bi masa gelecekmiş 13 Ocak'ta 400TL fiyatı var ama daha uygunları da bulunabilir şık ve güzel görünüyor ama 400TL verilir mi o da bana mantıklı gelmedi pek .

Dilediğin özellikleri karşılar mı bilmiyorum fakat bime şöyle bi masa gelecekmiş 13 Ocak'ta 400TL fiyatı var ama daha uygunları da bulunabilir şık ve güzel görünüyor ama 400TL verilir mi o da bana mantıklı gelmedi pek .
hatta daha şık ve odada sıkışık durmayacak ferah göstereceğini düşündüğüm şöyle bi masa da var

Ekler

• 1.jpg
    1.jpg
    305.3 KB · Hit: 56
bende masamı bimdeki bi masadan aldım aşırı sallanıyor ve vidaları tam girmediği için sürekli düşcekmiş gibi geri de iade almıyorlar o yüzden bimden almayı düşünmüyorum

1609818657810.png

bununda boyutları yazmıyor -_-

ve hepsiburadaki küçükmüş hadda şu ankinden bile

bende masamı bimdeki bi masadan aldım aşırı sallanıyor ve vidaları tam girmediği için sürekli düşcekmiş gibi geri de iade almıyorlar o yüzden bimden almayı düşünmüyorum

Alıntıyı görüntüle
bununda boyutları yazmıyor -_-

ve hepsiburadaki küçükmüş hadda şu ankinden bile
o zaman şöyle bişey bakabilirsin boyutu da yazıyor örnek fotoğrafları da var https://www.gittigidiyor.com/ev-bah...Dfep4zzFxBvLqNvARAo4D7-f1UQoO7Q0aAtfoEALw_wcB rafı da varmış kullanışlı gözüküyo ancak benim gözüme hitap etmedi pek.

bunun aynısından kuzenimde bakıp almıştı ayakları 2 gün sonra hiç zarar görmemesine rağmen kırılmış

Geri