Masa Önerisi 5k bütçe

emrede00

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
297
Bütçe
5000
Selam arkadaşlar kaliteli sallanmayan vurunca dövünce sövünce kırılmayan incenmeyen hareket etmeyen kurulumu basit 5000 tl lik bir pc masası önerir misiniz boyut önemi yok minimum 80x120 olması ve max hani genişlik max 100 cm olsun ama sağdan sola uzunluğu 200 cm olur max o kadar yani anlatamadım ama anlamışsınızdır herhalde kaliteli malzemesi olması tercihen çelik olması onemli boyutta önemli zaten başka bir şey kalmadı teşekkürler önerilerinizi için şimdiden

Sen 100 CM genişlikteki(Derinlik diyelim) bir masanın odaya sığdırmak ya da kapıdan geçirmek hayallerine pek kapılma da dostum, bende 90 var pişman oldum. Bu işin ideali ve sınırı bence 80CM.

Selam arkadaşlar kaliteli sallanmayan vurunca dövünce sövünce kırılmayan incenmeyen hareket etmeyen kurulumu basit 5000 tl lik bir pc masası önerir misiniz boyut önemi yok minimum 80x120 olması ve max hani genişlik max 100 cm olsun ama sağdan sola uzunluğu 200 cm olur max o kadar yani anlatamadım ama anlamışsınızdır herhalde kaliteli malzemesi olması tercihen çelik olması onemli boyutta önemli zaten başka bir şey kalmadı teşekkürler önerilerinizi için şimdiden
kanki yaşadığın yerde marangozcu varsa imkanın var ise marangocuya özel yaptır sana şöyle söyleyeyim alacağın masanın genişliği az olursa biraz sıkıntı yaşarsın mesela ben internetden aldım genişliği fazla dert etmedim ama bacaklarımı uzatınca derinliğin okadarda önemsiz olduğunu düşünmüştüm ne zaman pc masasına otursam bacaklarım uzatamıyorum yani rahatına göre yap bu işi

Çelik olsun hemde sağlam olsun fiyatıda 5k olsun bilemedim öyle masa istesende yapmazlar 5kya

Çelik olsun hemde sağlam olsun fiyatıda 5k olsun bilemedim öyle masa istesende yapmazlar 5kya

tmm olmuyorsada olmasın sağlam olsun demek istemişim babuş sağlam sağdan sola uzunluğu önemsiz ama ileriden buraya biraz buyuklugu onemli bir masa işte vurunca sallanmicak deli gibi ağırlıkta kaldıracak bi 50 kg rahatça o kadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu nasıl arkadaşlar

pardon bu

İstediğin şeyleri sağlayan bir masa var ama 7.5k

bu nasıl hocam fiyatına gore cok iyi bence ayaklar ve iskelet çelikmiş en üst taraf tahta mı sunta mı karışık birşeylermiş sizin attığınzda güzel ama bence bu okdr abartı büyük değil ve arada çok boyut farkı da yok zaten tam istediğim boyutlar yani bu attığıım ama bunu almada şunu al diyeceğiniz masa yoksa bunu alıcam

bu nasıl hocam fiyatına gore cok iyi bence ayaklar ve iskelet çelikmiş en üst taraf tahta mı sunta mı karışık birşeylermiş sizin attığınzda güzel ama bence bu okdr abartı büyük değil ve arada çok boyut farkı da yok zaten tam istediğim boyutlar yani bu attığıım ama bunu almada şunu al diyeceğiniz masa yoksa bunu alıcam
Üstündeki sunta oldukça ince
masa işte vurunca sallanmicak deli gibi ağırlıkta kaldıracak bi 50 kg rahatça o kadar
böyle demişsin 3.6 mm ile attığın arasında çok fark var ayrıca benim attığımın ayakları ile bunun ki bir değil aradaki 2.5Kya değiyor yerinde olsam attığımı alırım en azından köşesine ağır bir şey koyduğunda dengesizlik olup kırılır mı korkusu olmaz 5700dü almadım 6 oldu yine almadım 7.5 olmuş

okdr abartı büyük değil
Yazmışsın ama attığın 80x160 benim attığım 90x180 aradaki 10x20 cm fazla mı geldi anlamadım :D

babuş bi monitör bi kasa bide bişeler işte ya hallederiz sagolun ama okdr da masaya veresim yok masa bu yani

Geri