Neler Yeni

Çözüldü✓ Masa üstünde ki jak girişi sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
eren zeybek
Anakart: Gigabyte A620M H AMD AM5 DDR5 Micro ATX
İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F 3.70 Ghz 6 Çekirdek 38MB AM5 5nm İşlemci
Ram: XPG Hunter 16 GB (2x8) 5200 MHz DDR5 CL38 AX5U5200C388G-SHTBK
ssd: AGI 2TB NVMe M.2 SSD 3500MB Okuma / 3100MB Yazma - DRAM CACHE
soğutucu: ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu
güç kaynağı: FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply
ekran kartı: SAPPHIRE NITRO+ AMD RADEON™ RX 7800 XT GAMING OC 16GB GDDR6 DUAL HDMI

Hepinize Selamlar, Arkadaşlar benim bir sorum olacaktı sizlere

https://www.akakce.com/hoparlor/en-ucuz-rampage-rms-x9-2-0-rgb-fiyati,690989723.html Rampagenin şöyle bir hoparlörünü laptopumda kullanıyordum ve hem mikrofon hem hoparlör olarak kullanılıyordu. tek giriş olmasına rağmen ama galiba masaüstünde öyle olmuyormuş. DA-C6 ADLI kasayı aldım jak girişlerini taktım ama sadece hoparlör olarak kullanabiliyorum mikrofon görmüyor. Ekstra kulaklığım var fakat kulaklık kullanmayı sevmediğim için hoparlör kullanıyorum hep. Bu tek jak girişini çift jak girişi yapan aparatlar var önerir misiniz? kullanışlı oluyor mu? sesi çok mu bozuyor ? bilgisi olan cevap verirse çok sevinirim. bahsettiğim ürün bu ve benzerleri

UÇAN TÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
EFEKAN SARIKAYA
hoparlör ü nasıl mikrofon olarak kullanıcaksın. sesini nasıl karşı tarafa ileteceksin.

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim
Realtek Audio Console 'da tek jak olan cihazları hem mikrofon hem hoparlör olarak kullanma ayarı var. Realtek audio console'da sağ üstteki ayarları biraz kurcala.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hoparlör ü nasıl mikrofon olarak kullanıcaksın. sesini nasıl karşı tarafa ileteceksin.
ona bende anlam veremedim. Karşıdan gelen sesi geri karşıya iletir yankıdan dolayı pek işe yaramaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
eren zeybek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla kral hiç daha önce masa üstü pc kullanmamıştım. Laptop'da bu bahsettiğim hoparlör'le hem ses alıp hem de mik olarak kullanıyordum ( yankı, ses kayması, vs vs vs) sorunlarını yaşamadan. Şimdi dönüştürücü aldım denedim yine beceremedim. Belki laptop'da ayrı bir muhabbet vardır bilmiyorum ama tek jak girişim vardı takıyordum 2 alan'da da kullanıyordum ve dc'de kimse rahatsız olmuyordu sadece bilgisayar cok ısındığında fan sesi gidiyordu karşı tarafa

Realtek Audio Console 'da tek jak olan cihazları hem mikrofon hem hoparlör olarak kullanma ayarı var. Realtek audio console'da sağ üstteki ayarları biraz kurcala.

ona bende anlam veremedim. Karşıdan gelen sesi geri karşıya iletir yankıdan dolayı pek işe yaramaz
Bulamadım maalesef:(

UÇAN TÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
EFEKAN SARIKAYA
yok hocam benim anlayamadığım tek laptopta hoparlörü mikrofon olarak nasıl kullanabilirsin o
kuzenime kulaklık hediye etmiştim ss artics1 laptopta tek jak ile hem kulaklık hem mikrofon kullandı kasalı sisteme geçti kulaklığın içinde çıkan dönüştürücü ile kulaklık ve mikrofonu 2 girişe çevirdi ve öyle kullanıyor şu an

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
eren zeybek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok hocam benim anlayamadığım tek laptopta hoparlörü mikrofon olarak nasıl kullanabilirsin o

kuzenime kulaklık hediye etmiştim ss artics1 laptopta tek jak ile hem kulaklık hem mikrofon kullandı kasalı sisteme geçti kulaklığın içinde çıkan dönüştürücü ile kulaklık ve mikrofonu 2 girişe çevirdi ve öyle kullanıyor şu an
Ben 4 senedir bu attığım hapörler laptoba bağlayıp nu şekilde dc gibi ortamda takılıyordum, belki giriş çıkış seçeneğinde Realtek mikrofon, realtek hapörler yazıyordu hep. Ama esktra bir şey var mıdır bilemem dediğim gibi kimse bir şeyden rahatsız olmuyordu yankı hibi bir durum olmuyordu. Dün masaüstünde denedim de beceremedim mecbur kulaklık kullanacağız teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,936
Üyeler
163,412
Son üye
achaw.exe
Top Bottom