Neler Yeni

Yardım Masamın düzenini nasıl yapmalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Enes Yıldırım
Herkese hayırlı günler dilerim. Şu anda odamda kullandığım masamla ilgili düzenleme yapmak istiyorum ve önerilerinizi rica ediyorum. Masamın mevcut düzeni şöyle:
Sol taraf tamamen boş ve bu alanı daha verimli ve estetik şekilde değerlendirmek istiyorum.

-- Hangi tür aksesuarlar bu alanı daha işlevsel hale getirebilir?
-- Dekoratif olarak neler ekleyebilirim (örneğin ışıklandırma, bitki, figürler vs.)?
-- Pratik bir düzenleme için ne gibi düzenleyiciler ya da depolama çözümleri kullanabilirim?

Deneyimlerinizi ve yaratıcı fikirlerinizi duymak benim için çok değerli. Zaman ayırıp önerilerde bulunacak herkese şimdiden teşekkür ederim!

Saygılarımla,

Ekler

• 1000089202.jpg
    2.7 MB · Hit: 67
Son düzenleme:

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,191
İsim
Turuncu Keskin
Duvar halısı, biraz daha duvar rafıyla beraber figürler kitaplar hoş durabilir.

arda_akel1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Arda Akel
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Enes Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hot Wheels'lar var, model arabalar var. Arat bir kac tane al, onlarla dekor et desem?
olabilir aslında diorama denen custom tasarımlarda varmış onlarda olabilir fakat hem doğal hem şık bir görüntü istiyorum başka neler olabilir bitki vs. gibi

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,667
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
masa altına led döşeyebilirsin.
masa üstü için figürler , çeşitli led dekoratif ürünler koyulabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
...
Hocam, bence o köşeye bir bitki ekleyebilirsiniz küçük, canlı olanlardan ve Bence o odaya güzel bir led yakışıyor özellikle gece olunca... Odanız çok iyi gözüküyor.

Bir de bence konu başlığını değiştirin çünkü konuyla alakasız olduğu için uyarı almayın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Enes Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam, bence o köşeye bir bitki ekleyebilirsiniz küçük, canlı olanlardan ve Bence o odaya güzel bir led yakışıyor özellikle gece olunca... Odanız çok iyi gözüküyor.

Bir de bence konu başlığını değiştirin çünkü konuyla alakasız olduğu için uyarı almayın.
Çok teşekkürler fikirler için canlı bir bitki bencede güzel bir hava katabilir Masam duvara monteli olduğu için ledi tam olarak nereye ne şekilde dizayn edebilirim

Uyarı için teşekkürler.

CharlesPolat

80+ Bronze
Herkese hayırlı günler dilerim. Şu anda odamda kullandığım masamla ilgili düzenleme yapmak istiyorum ve önerilerinizi rica ediyorum. Masamın mevcut düzeni şöyle:
Sol taraf tamamen boş ve bu alanı daha verimli ve estetik şekilde değerlendirmek istiyorum.

-- Hangi tür aksesuarlar bu alanı daha işlevsel hale getirebilir?
-- Dekoratif olarak neler ekleyebilirim (örneğin ışıklandırma, bitki, figürler vs.)?
-- Pratik bir düzenleme için ne gibi düzenleyiciler ya da depolama çözümleri kullanabilirim?

Deneyimlerinizi ve yaratıcı fikirlerinizi duymak benim için çok değerli. Zaman ayırıp önerilerde bulunacak herkese şimdiden teşekkür ederim!

Saygılarımla,
Masanın linki var mı

Oktayy_00

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
oktay
Çok teşekkürler fikirler için canlı bir bitki bencede güzel bir hava katabilir Masam duvara monteli olduğu için ledi tam olarak nereye ne şekilde dizayn edebilirim

Uyarı için teşekkürler.
kablolarıda kablo gizleyici ile gizlerseniz daha iyi olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Enes Yıldırım
Masanın linki var mı
Masayı ve mobilyalarımı kendi marangozumla beraber evimde ölçüsü alınarak özel yapıldı ayaklar dahil oyüzden maalesef linki yok. Fakat Tanıdığınız bir Marangoz var ise ölçüleri belirleyip MDF Tahta ile yapabilirsiniz Ayaklar da demircide ölçüsünü verip fırın boyada halledebilirsiniz gayet sağlam ve kullanışlı oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kablolarıda kablo gizleyici ile gizlerseniz daha iyi olur
Şuanda aldım fakat vakit ayıramadım maalesef daha ona bir kaç eksiği kaldı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
...

Uyarı için teşekkürler.
İlk olarak rica ederim.

1736512751557.png

Bu şekil aşağı bakan güzel olur gibi düşünüyorum. Tabii, kiriş ne kadar uzun bilmiyorum.

Hatta eğer o üstte ki raf duvara dayalı değilse;
1736512836250.png

O, mavi ile gösterdiğim yerden de aşağı çekebilirsiniz.

Oktayy_00

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
oktay
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,595