Neler Yeni

Masaüstü Arkaplanı Site veya Uygulama Önerileri

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
slm
Merhaba arkadaşlar benim masaüstü arkaplan tavsiyelerine ihtiyacım var bazen instagramda takılırken sade kurulum (oda) yapan insanlarda genellikle gördüğüm doğa (Yeşil yapraklar veya yağmur temalı biraz da koyu renk bir arkaplan) veya basit sade şık arkaplan görsellerini hangi sitelerden veya uygulamalardan bulabilirim veya bunun yanına ek olarak masaüstü için önerebileceğiniz bilgisayarı yormayan/pek yormayan uygulamalar var mıdır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Erdinc Sent
İlgilendiği Kategoriler
Nintendo
Bu konuda sanırım en düzgün masaüstü resimlerini iyi çözünürlükle aşağıdaki linkten bulabilirsin.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Sitede arama kısmına timothee yazınca cıkanı kullanıyorum ben tabı alternatıf cok

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
slm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu konuda sanırım en düzgün masaüstü resimlerini iyi çözünürlükle aşağıdaki linkten bulabilirsin.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Sitede arama kısmına timothee yazınca cıkanı kullanıyorum ben tabı alternatıf cok
Teşekkürler siteyi inceleyeyim biraz.

LastFreak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Can Ergün
Uygulama olarak Steam'de yaklaşık 3 dolara wallpaper engine var. Kullanıcıların oluşturduğu hareketli duvar kağıtları mevcut. Tam ekran uygulama açtığında arkaplanda kendini durduruyor.

Fakat istediğin tarz var mı önce bir wallpaper engine özelinde internetten araştır.

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
slm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendime göre bir şeyler bulabildim sonunda hepinize teşekkür ediyorum peki masaüstündeki alt barında RoundedTB kullanırken birkaç tane uygulama açtıktan sonra bar otomatik büyümüyor ve açtığım uygulamalar gözükmüyor kullanan arkadaşlar varsa aynı şeyi yaşıyor musunuz veya bildiğiniz daha iyi bir uygulama var mı?

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
snop02
Kendime göre bir şeyler bulabildim sonunda hepinize teşekkür ediyorum peki masaüstündeki alt barında RoundedTB kullanırken birkaç tane uygulama açtıktan sonra bar otomatik büyümüyor ve açtığım uygulamalar gözükmüyor kullanan arkadaşlar varsa aynı şeyi yaşıyor musunuz veya bildiğiniz daha iyi bir uygulama var mı?
https://7themes.su
hepsini free olarak indirirsin...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,553
Üyeler
166,020
Son üye
Kenzy19
Top Bottom