Neler Yeni

Masaüstü Bilgisayarımı Güç Tasarrufundan Çıkarınca Kapanıyor

Eren07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Eren Ergin
Arkadaşlar Önceden bilgisayarımı güç tasarrufundan çıkardığımda dengeli veya yüksek performansa aldığım zaman 5-10 dk içinde her şey kitleniyodu ve tuştan kapatmam gerekiyordu bilgisayarcıya götürdüm power supply'ının gücünün yetersiz olduğunu söyledi 400tl ye power supply taktırdım sorun düzeldi 1 ay kadar sorunsuz kullandım sonrasında windowsla ilgili birtakım sorunlar oldu başlat menüsü düzgün çalışmıyordu falan bayada gereksiz klasör vardı bilgisayarımda bende bilgisayarı formata verdim format attırdım ve win 10 yüklüydü normalde win8.1 yüklemesini istedim arkaplanda bişeyler boşa yer kaplamasın diye bilgisayar geldikten sonra güç tasarrufundayken sorunsuz oynuyorum ama güç tasarrufundan çıkarttığımda 10 dk içinde ya bilgisayar donup kitleniyor yada kendisini yeniden başlatıyordu tekrar bilgisayarcıya götürdüm windows 8den kaynaklı olabilir dedi ve tekrar windows 10 pro yu yükledi ama sorun hala çözülmedi bilgisayarcıyı ara dediğimde ram'in bi tanesini sök dedi söktüğümde tekrar kapanıyodu bilgisayar ama 15 dk sonra kapancağına 45 dk sonra kapandı yani ramlede alakalı değil işlemci soğutucuyu yeni değiştirdim GPU - CPU sıcaklıkları 40 derecenin üstünde çıkmıyor hard disk sentinel'i indirdim disktede bi sorun görünmüyor %100 sağlam görünüyor

Yani kısaca bilgisayarı güç tasarrufunda kapanmadan kullanabiliyorum ama dengeli veya yüksek performansa aldığımda bi süre sonra kendini yeniden başlatıyor bu sorunu yaşayan varmı nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Masaüstünde Batarya olmadığı için olabilir mi?
:D

Eren07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Eren Ergin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu arada tüm driverlerim güncel ekran kartım gtx750ti ve oda güncel
Mesaj otomatik birleştirildi:

bilen eden yokmu nasıl çözerim formatta işe yaramıyor