İsteklerine bağlı, sizin için bir donanımın iyi olması neyi ifade ediyor buna bakmalısın.Çok merak ettim mesala gtx1660 super iyi mi kötü mü mesela başka ekran kartları bilgisayar donanımlarını iyi olduğunu nerden anlarım
bilgisayarın iç donanımların iyi olduğunu nasıl anlarım pekiİsteklerine bağlı, sizin için bir donanımın iyi olması neyi ifade ediyor buna bakmalısın.
Örneğin ben 1080pde istediğim oyunu oynayabiliyor ve renderde sorun yaşamıyorsam o pc iyidir diyorum.
Sana bağlı biraz.
4k 60 fps almak isteyen biri için 1660 super kötü bir karttır, fakat 1080p 60 fps almak isteyen birisi için çok iyidir(örnek). Bu yüzden kendine göre değerlendirmelisin, bana göre gtx 1650 ve üstü karta sahip bilgisayarlar gayet iyi.Çok merak ettim mesala gtx1660 super iyi mi kötü mü mesela başka ekran kartları bilgisayar donanımlarını iyi olduğunu nerden anlarım
araştırarak bulunurda mesela ben vatana gittim orda araştırmam biraz zorAraştırarak. Tek cevabı araştırmak. Girip yazacaksın, 1660S testleri, milyon tane oyun testi, furmark testleri çıkacak. Sıcaklıkları karşına çıkacak. Yani buradaki kişiler de anadan doğma öğrenmedi bu bilgileri. Herkes araştırdı.
Vatan'dan bir şey araştırılmaz zaten, 7K'lık sistemlere GT730 koyuyorlar.araştırarak bulunurda mesela ben vatana gittim orda araştırmam biraz zor
gt730 nasıl bir ekran kartı ekran kartının iyi olduğunu sayılardan mı anlaşılıyorVatan'dan bir şey araştırılmaz zaten, 7K'lık sistemlere GT730 koyuyorlar.
Hayır, testlerden. O ekran kartı çok çok ama çok kötü. Testlere girip bakarsan anlarsın, oyun testlerine falan bak.gt730 nasıl bir ekran kartı ekran kartının iyi olduğunu sayılardan mı anlaşılıyor