Neler Yeni

Masaüstü bilgisayarın İyi Olduğunu Nerden Anlarım

HYBX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
PAUGL POGBA
Çok merak ettim mesala gtx1660 super iyi mi kötü mü mesela başka ekran kartları bilgisayar donanımlarını iyi olduğunu nerden anlarım

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Çok merak ettim mesala gtx1660 super iyi mi kötü mü mesela başka ekran kartları bilgisayar donanımlarını iyi olduğunu nerden anlarım
İsteklerine bağlı, sizin için bir donanımın iyi olması neyi ifade ediyor buna bakmalısın.
Örneğin ben 1080pde istediğim oyunu oynayabiliyor ve renderde sorun yaşamıyorsam o pc iyidir diyorum.
Sana bağlı biraz.

HoYeon Jung

80+ Gold
Araştırarak. Tek cevabı araştırmak. Girip yazacaksın, 1660S testleri, milyon tane oyun testi, furmark testleri çıkacak. Sıcaklıkları karşına çıkacak. Yani buradaki kişiler de anadan doğma öğrenmedi bu bilgileri. Herkes araştırdı.

HYBX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
PAUGL POGBA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İsteklerine bağlı, sizin için bir donanımın iyi olması neyi ifade ediyor buna bakmalısın.
Örneğin ben 1080pde istediğim oyunu oynayabiliyor ve renderde sorun yaşamıyorsam o pc iyidir diyorum.
Sana bağlı biraz.
bilgisayarın iç donanımların iyi olduğunu nasıl anlarım peki

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
4k 60 fps almak isteyen biri için 1660 super kötü bir karttır, fakat 1080p 60 fps almak isteyen birisi için çok iyidir(örnek). Bu yüzden kendine göre değerlendirmelisin, bana göre gtx 1650 ve üstü karta sahip bilgisayarlar gayet iyi.

HYBX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
PAUGL POGBA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Araştırarak. Tek cevabı araştırmak. Girip yazacaksın, 1660S testleri, milyon tane oyun testi, furmark testleri çıkacak. Sıcaklıkları karşına çıkacak. Yani buradaki kişiler de anadan doğma öğrenmedi bu bilgileri. Herkes araştırdı.
araştırarak bulunurda mesela ben vatana gittim orda araştırmam biraz zor

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,371
İsim
Hakan
Çekirdek sayısına ve alt yapısına bakıyorlar.

Top Bottom