Yardım masaüstü ekran donma ve kasanın çalışması

barxisra

80+
Reaksiyon skoru
15
merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 sene önce masaüstü bilgisayar topladım bana 6500 liraya maal oldu
asus b450m pro gaming anakart
corsair 2x8 16 gb 3200 mhz ram
ryzen 5 2500x işlemci
corsair h100x 240 mm sıvı soğutma
asus rx 580 rog strix 8gb ekran kartı
600+80 highpower marka psu
1 tb m2ssd jamesdonkey

sorunum ise şu;
bilgisayarı açıyorum örneğin youtube da müzik dinlerken masaüstü donuyor ne mouse ne klavye çalışıyor dene oynatılan video pc donuyor sonrada monitör kapanıyor ama kasa hala çalışıyor nedeni ne olabilir.
psu dan kaynaklanacağını sankıyorum kasayı kapatırdı çok olsa.
sorun hangi parçadadır. malesef bildiğimiz üzere amd yazılımsal sıkıntılarda çekiyor bana bir yardımcı olurmusunuz???

Biosun,driverların güncel mi ? Driverları kurarken herhangi bir driver güncelleme programı kullandın mı? ekran kartın da herhangi bir çizik kırık var mı ? anakartın pilinde sorun olabilir.garantileri devam ediyorsa garantiyle görüş.

Biosun,driverların güncel mi ? Driverları kurarken herhangi bir driver güncelleme programı kullandın mı? ekran kartın da herhangi bir çizik kırık var mı ? anakartın pilinde sorun olabilir.garantileri devam ediyorsa garantiyle görüş.
pili bir kere çıkartım taktım diğerlerinde herhangi bir sıkıntı yok

Kardeşim birebir aynı sorunu yaşıyorum. Acaba çözebildin mi?
merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 sene önce masaüstü bilgisayar topladım bana 6500 liraya maal oldu
asus b450m pro gaming anakart
corsair 2x8 16 gb 3200 mhz ram
ryzen 5 2500x işlemci
corsair h100x 240 mm sıvı soğutma
asus rx 580 rog strix 8gb ekran kartı
600+80 highpower marka psu
1 tb m2ssd jamesdonkey

sorunum ise şu;
bilgisayarı açıyorum örneğin youtube da müzik dinlerken masaüstü donuyor ne mouse ne klavye çalışıyor dene oynatılan video pc donuyor sonrada monitör kapanıyor ama kasa hala çalışıyor nedeni ne olabilir.
psu dan kaynaklanacağını sankıyorum kasayı kapatırdı çok olsa.
sorun hangi parçadadır. malesef bildiğimiz üzere amd yazılımsal sıkıntılarda çekiyor bana bir yardımcı olurmusunuz???
Aynı sorunu ben de yaşıyordum. Bu sorunun kaynağı her şey olabilir. Herkeste farklı bir sebepten dolayı oluşuyor. Başka bir SSD'ye Windows kurduğumda düzelmişti sorunum. Ama sorunun kaynağı yazılımsal mıydı, diğer SSD'de mi problem vardı ya da sata kablosunda mı problem vardı hiç bilmiyorum. Bilgisayarın tüm sağlık testlerini de yapsanız sorunun kaynağını bulamayabiliyorsunuz. O yüzden bol şans dilerim size.

Aynı sorunu ben de yaşıyordum. Bu sorunun kaynağı her şey olabilir. Herkeste farklı bir sebepten dolayı oluşuyor. Başka bir SSD'ye Windows kurduğumda düzelmişti sorunum. Ama sorunun kaynağı yazılımsal mıydı, diğer SSD'de mi problem vardı ya da sata kablosunda mı problem vardı hiç bilmiyorum. Bilgisayarın tüm sağlık testlerini de yapsanız sorunun kaynağını bulamayabiliyorsunuz. O yüzden bol şans dilerim size.
Aynı sorun bende de vardı ve ssd ve hdd olan sistemimde hdd’de olan bir oyunu ya da herhangi bir dosyayı açtığımda donma olduğunu farkettim. Bunun üzerine hdd yerine ssd koyunca sıkıntım bitti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,809
Üyeler
184,842
Son üye
CupraDayı
Geri