Neler Yeni

Masaüstü ekran kartını laptop a bağlamak

Gagguş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali Cabbar
Herkese merhabalar öncelikle. Son zamanlarda kullandığım laptop pc nin ekran kartı artık çok da verimli çalışmadığı için bana yetmemeye başladı. Ben de internetten araştırdığım kadarıyla masaüstü ekran kartlarını egpu denilen bir aparat ile laptoplara bağlamanın mümkün olduğunu öğrendim. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ? Her şeyi aldıktan sonra kullanamadan elimde kalmasını istemem. Pc: Asus K555ln i7-4510 cpu Nvidia 840m gpu 8 gb ddr3 ram mevcut.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Donanım Haber kanalının youtube üzerinde bir videosu var onu izleyebilirsin. Detaylı anlatılmış.

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
Herkese merhabalar öncelikle. Son zamanlarda kullandığım laptop PC nin ekran kartı artık çok da verimli çalışmadığı için bana yetmemeye başladı. Ben de internetten araştırdığım kadarıyla masaüstü ekran kartlarını egpu denilen bir aparat ile laptoplara bağlamanın mümkün olduğunu öğrendim. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ? Her şeyi aldıktan sonra kullanamadan elimde kalmasını istemem. PC: Asus K555ln i7-4510 cpu Nvidia 840m gpu 8 gb ddr3 RAM mevcut.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Herkese merhabalar öncelikle. Son zamanlarda kullandığım laptop PC nin ekran kartı artık çok da verimli çalışmadığı için bana yetmemeye başladı. Ben de internetten araştırdığım kadarıyla masaüstü ekran kartlarını egpu denilen bir aparat ile laptoplara bağlamanın mümkün olduğunu öğrendim. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ? Her şeyi aldıktan sonra kullanamadan elimde kalmasını istemem. PC: Asus K555ln i7-4510 cpu Nvidia 840m gpu 8 gb ddr3 RAM mevcut.
400/600 TL civarında Dock dedikleri sistemler satılıyor, onlar genelde sorunsuz olarak çalışıyor.

Riser ile de bağlayanlar var. Wi-Fi kartı iptal ederek falan. O sistem daha hesaplı oluyor.

Gagguş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali Cabbar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
400/600 TL civarında Dock dedikleri sistemler satılıyor, onlar genelde sorunsuz olarak çalışıyor.

Riser ile de bağlayanlar var. Wi-Fi kartı iptal ederek falan. O sistem daha hesaplı oluyor.
O aparatın çok fazla çeşidi var ve ben hangisi işimi görür bilemedim. 20 tl den başlayıp 400 500 tl civarına kadar gidiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Donanım Haber kanalının youtube üzerinde bir videosu var onu izleyebilirsin. Detaylı anlatılmış.
O videoyu izledim daha önce lâkin benim istediğim ayrıntılar pek mevcut değil. Bu zararlardan hangisi benim pc me daha uygun çok fazla çeşit mevcut ve benim pc acaba bunu destekleyecek mi çünkü baktım da bu konuda sorun yaşayabile var siyah ekran problemi falan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,944
Üyeler
167,746
Son üye
Mikail 37
Top Bottom