O OrhanBora 80+ Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Orhan Bora Özdemir 7 Mayıs 2020 #1 Modem odama çok uzak durumda ve yeni bir pc almak istiyorum. Şimdi ben internet sinyal yayıcısı alıp ordaki ethernet girişini pcme bağlarsam internete bağlanırmı ?
Modem odama çok uzak durumda ve yeni bir pc almak istiyorum. Şimdi ben internet sinyal yayıcısı alıp ordaki ethernet girişini pcme bağlarsam internete bağlanırmı ?
masquerade 80+ Bronze Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 862 7 Mayıs 2020 #2 Evet bağlanır. USB'li Wi-Fi adaptörü de alabilirsiniz alternatif olarak.
O OrhanBora 80+ Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Orhan Bora Özdemir 7 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 masquerade yazmış: Evet bağlanır. USB'li Wi-Fi adaptörü de alabilirsiniz alternatif olarak. Devamı için tıklayın... Teşekkürler
masquerade yazmış: Evet bağlanır. USB'li Wi-Fi adaptörü de alabilirsiniz alternatif olarak. Devamı için tıklayın... Teşekkürler
masquerade 80+ Bronze Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 862 7 Mayıs 2020 #4 OrhanBora yazmış: Teşekkürler Devamı için tıklayın... Rica ederim dostum.