Neler Yeni

Masaüstü performans bilgisayarı için önerileriniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hakan vural
Baylar selam. Maximum 14 k ya kadar çıkabilecek bir param var. Oyun olarak sadece valorant oynayacağım. Oyundan çok autocad, adobe premier gibi programlara çalışmak istiyorum. Bu yüzden de performansa ihtiyacım var. Konulara uzak olduğumdan biraz yeni yeni şeyler öğrendim ama yine de donanımlar konusunda çömezim.

Bilgisayarı daha sonra yükselteceğim yaza doğru şu anlık ihtiyaçlarımı karşılamasını istiyorum. Sadece kasa bazında bana ne önerirsiniz? Işte şu şu ekran kartlarını, şu işlemcili bir pc seç tarzı. Şimdiden teşekkür ediyorum.

arturo

80+ Silver
Baylar selam. Maximum 14 k ya kadar çıkabilecek bir param var. Oyun olarak sadece valorant oynayacağım. Oyundan çok autocad, adobe premier gibi programlara çalışmak istiyorum. Bu yüzden de performansa ihtiyacım var. Konulara uzak olduğumdan biraz yeni yeni şeyler öğrendim ama yine de donanımlar konusunda çömezim.

Bilgisayarı daha sonra yükselteceğim yaza doğru şu anlık ihtiyaçlarımı karşılamasını istiyorum. Sadece kasa bazında bana ne önerirsiniz? Işte şu şu ekran kartlarını, şu işlemcili bir pc seç tarzı. Şimdiden teşekkür ediyorum.
2.el olur mu? monitör dahil 14k mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hakan vural
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Reis kredi kartı kullanıp taksitlendireceğim. Monitör olsada olur ama çok da ihtiyaç değil 60 hz'm var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
emirhanerdinç42
Sağlam bi sistem toplayıp 60 hz monitörle oynamak pek mantıklı gelmedi reisim. Bence monitör dahil bi hazır sistem denk getir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,056,832
Üyeler
167,897
Son üye
Lad328