Neler Yeni

Mate 20 lite dan p40 lite a geçilirmi

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
enes
Merhabalar arkadaşlar 2.el p40 lite a geçicem mate 20 lite den ama p40 litenin mikrofonu bozuk ama 100 TL ye yapıyorlar mantıklımı dır cevaplarınız için saolun

şahin doğan

80+ Platinum
Google yok bunu bil. Geçilir.

CTRL1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emir Erülken
Alıcaksan xiaomi veya samsung al android te,google yok aynı zamanda playstore da yok huawei de sorun yaşarsın uygulamalarda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıcaksan xiaomi veya samsung al android te,google yok aynı zamanda playstore da yok huawei de sorun yaşarsın uygulamalarda.
Hocam o telefonla arası iyi olmayanların yaşayacağı durum gspaceden vb den ayarlarım onları zaten oyun oynayan bir insan değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:

P40 lite kullanıyorum merak ettiklerini sorabilirsin hocam
Ekranı nasıl bataryası büyük ama çıkarıyor mu günü kasma donma varmı emuı kaç android kaç?

seniyazdim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ali Arslan
Hocam o telefonla arası iyi olmayanların yaşayacağı durum gspaceden vb den ayarlarım onları zaten oyun oynayan bir insan değilim

Ekranı nasıl bataryası büyük ama çıkarıyor mu günü kasma donma varmı emuı kaç android kaç?
Lan olm malmisin waltera listedeki adamlari soylemedin boşuna öldün ozledik seni la

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,624
İsim
oğuzhan ege
Mate 20 iyi telefon neden değiştirmek istiyorsun ki

akinuzgul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Akın

Kasım 2021'den beri kullanıyorum 1 kere kastığını görmedim çok şükür. Şarj kendi adaptörü ile %20'den %100'e 50dk da doluyor ve 1,5 gün rahat yetiyor hocam. En son dün akşam 8 gibi şarjdan çıkarttım gün boyu mobil veri açık sosyal medya (yt, instagram, wp vs) online oyunlar bu saat'e kadar %46 kalmış. Sen düşün.

Ekler

• Screenshot_20220824_192233.jpg
    Screenshot_20220824_192233.jpg
    159.4 KB · Hit: 33

Atlas Savaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Atlas
Asla ama asla değmez ben kendim mate 20 lite kullanıyorum annem p40 lite kullanıyor goggle ve hiç bir google uygulaması yok en küçük bir şey indirmek bile eziyet. Yaşlı başlı kadın zaten indiremiyor da her seferinde apk uygulama kurmak zorunda kalıyorum bazı uygulamalar hiç kurulmuyor

seniyazdim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ali Arslan
Asla ama asla değmez ben kendim mate 20 lite kullanıyorum annem p40 lite kullanıyor goggle ve hiç bir google uygulaması yok en küçük bir şey indirmek bile eziyet. Yaşlı başlı kadın zaten indiremiyor da her seferinde apk uygulama kurmak zorunda kalıyorum bazı uygulamalar hiç kurulmuyor
Mike ejumtrurneuran abim google kuruyo zaten onun haricinde diyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Alihan Uyar
Geçtiniz mi hocam durumlar nasıl
Bende mate 20 lite kullanıyorum

Top Bottom