arasjr
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 580
- İsim
- Aras Şimşek
sen bilgisiz konuşuyorsun bu işin ticaretini de yaptım ben 6s e satılmıyor diyip mate 20 i satarsın diyorsun ben sizden şüphe ediyorum şuan piyasada amiral gemisi bi android telefon al kutusunu açtıgın an da değeri düşer ama düz dusunuyorsun düz2 çekirdekli a9 çipseti ile size başarılar dilerim ayrıca sen şuan nasıl iphone 6 satılmıyor 3 ay sonrada 6s+ satmak için 300tl verirler belki neredeyse 10yıllık telefon bu saatten sonra asla alınmaz apple fanboyluğu yapmayın mate 20 çok çok daha mantıklı
Mesaj otomatik birleştirildi:
iphone demek bi döviz demektir2 çekirdekli a9 çipseti ile size başarılar dilerim ayrıca sen şuan nasıl iphone 6 satılmıyor 3 ay sonrada 6s+ satmak için 300tl verirler belki neredeyse 10yıllık telefon bu saatten sonra asla alınmaz apple fanboyluğu yapmayın mate 20 çok çok daha mantıklı
sizler ooo xiomi 400 mp kamerası var diyip atlayan kişilersiniz ooo iphone bak 1 gb ram koymuş çöp diyip konuşan zihniyett üstüne mate 20 i iphone 8 ile aynı kefene koyup burada bilir kişi gibi konuşması komiksen bilgisiz konuşuyorsun bu işin ticaretini de yaptım ben 6s e satılmıyor diyip mate 20 i satarsın diyorsun ben sizden şüphe ediyorum şuan piyasada amiral gemisi bi android telefon al kutusunu açtıgın an da değeri düşer ama düz dusunuyorsun düz
iphone demek bi döviz demektir