Neler Yeni

Huawei mate 20 lite dan 6s plusa geçilirmi

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
580
İsim
Aras Şimşek
2 çekirdekli a9 çipseti ile size başarılar dilerim ayrıca sen şuan nasıl iphone 6 satılmıyor 3 ay sonrada 6s+ satmak için 300tl verirler belki neredeyse 10yıllık telefon bu saatten sonra asla alınmaz apple fanboyluğu yapmayın mate 20 çok çok daha mantıklı
sen bilgisiz konuşuyorsun bu işin ticaretini de yaptım ben 6s e satılmıyor diyip mate 20 i satarsın diyorsun ben sizden şüphe ediyorum şuan piyasada amiral gemisi bi android telefon al kutusunu açtıgın an da değeri düşer ama düz dusunuyorsun düz
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 çekirdekli a9 çipseti ile size başarılar dilerim ayrıca sen şuan nasıl iphone 6 satılmıyor 3 ay sonrada 6s+ satmak için 300tl verirler belki neredeyse 10yıllık telefon bu saatten sonra asla alınmaz apple fanboyluğu yapmayın mate 20 çok çok daha mantıklı
iphone demek bi döviz demektir

sen bilgisiz konuşuyorsun bu işin ticaretini de yaptım ben 6s e satılmıyor diyip mate 20 i satarsın diyorsun ben sizden şüphe ediyorum şuan piyasada amiral gemisi bi android telefon al kutusunu açtıgın an da değeri düşer ama düz dusunuyorsun düz

sizler ooo xiomi 400 mp kamerası var diyip atlayan kişilersiniz ooo iphone bak 1 gb ram koymuş çöp diyip konuşan zihniyett üstüne mate 20 i iphone 8 ile aynı kefene koyup burada bilir kişi gibi konuşması komik

serwintes

80+ Gold

sizler ooo xiomi 400 mp kamerası var diyip atlayan kişilersiniz ooo iphone bak 1 gb ram koymuş çöp diyip konuşan zihniyett üstüne mate 20 i iphone 8 ile aynı kefene koyup burada bilir kişi gibi konuşması komik
xiaomi 400 demiyorum da sana bir şey sorucam o zaman m11 ultra mı daha iyi iphone 12 pro mu ?

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,015
İsim
kilan embappe
Saçma bir karar...

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Geçilmez 6s + whatsapp desteği kesildi

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
580
İsim
Aras Şimşek
xiaomi 400 demiyorum da sana bir şey sorucam o zaman m11 ultra mı daha iyi iphone 12 pro mu ?
hocam arabada mercedes ve diğerleri telefonda iphone ve diğerleri olarak ayrılır xiaomi isterse en kralını yapsın işletim sistemi çöp ve yarın bir gün olur ki paraya sıkışırsın veya canın daha farklı bi telefon ister iphone 12 i aldığın fiyattan daha fazla fiyata satabilirsin ama xiaomi dediğin telefonu mağazadan aldığın anda değeri düşmüş say ve sen orda yazan kamera vs şeylere inanma iphone isterse 5 mp kamera koysun yine daha üst düzey fotoğraf çekinirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,911
Üyeler
164,747
Son üye
MrFebra
Top Bottom