onu sormuyor ek slotu var mı diyor8 gb ram daha alıp takabilirsiniz dual ram daha çok performans verecektir
Matebook D16 modellerde ekstra ikinci slot yok diye biliyorum çünkü RAM direkt anakartın üzerinde lehimli bir şekilde olduğunu hatırlıyorum fakat bir servise sormanız daha iyi olacaktır..matebook d16 r5 4600h 8 gb rami ollan laptopa sahibim. içinde fazladan ram slotu var mı yoksa içindeki 8 gb yerine 16 gblik ram taktırmam mantıklı mı?
Olmama ihtimali yok yıl 2022 tek slot olan laptop gördünüz mü siz hiçonu sormuyor ek slotu var mı diyor
biri yapışık diğeri anakart tümleşik olabilir Allah'ım Ya Rabb'im sana geliyorumOlmama ihtimali yok yıl 2022 tek slot olan laptop gördünüz mü siz hiç
//Düzeltme
Huawei de nasıl bir kafa var bilmiyorum ama önceki serilerinde gömülü ram kullanıyormuş d16 da çift kanal 16 gb ram desteği olduğu yazıyor sitesinde müşteri hizmetlerini arayıp bir sorun isterseniz
Alıntıyı görüntüle
Biraz araştırdım sanırım ram yükseltme yokmuş bir kaç kişi forumlarda bundan şikayet etmiş bu nasıl bir politikadır ben 16 gb ram yetmiyor derken adamlar 8 gb ram a mahkum ediyor Gömülü olduğu için anakarta değiştiremezsinizpek içinde fazladan ram slotu var mı
olmama ihtimali yok yıl olmuş 2022 ram yükseltme olmayan laptop gördün mu hiç? (!) hemen 8gb daha alıp takıyorsun performansı artıyor (!)Biraz araştırdım sanırım ram yükseltme yokmuş bir kaç kişi forumlarda bundan şikayet etmiş bu nasıl bir politikadır ben 16 gb ram yetmiyor derken adamlar 8 gb ram a mahkum ediyor Gömülü olduğu için anakarta değiştiremezsiniz