Neler Yeni

Matematik sorularını hiçbir türlü anlamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
epik kullanıcı
Merhaba 7. sınıf öğrencisiyim fakat matematikte o kadar kötüyüm ki soruyu yaklaşık 57 dkdır okuyorum ve hala anlamadım zaten deneme sınavlarında da matematiği hiç yapamam genelde 5-6 soru yaparım diğerlerini boş bırakırım puanım düşmesin diye

.RBO.

80+ Silver
Paragraf cözüryormusun okudugunu anlamanı geliştiri ve ilk olarak kolay sorulardan başlamalısın güzle soruları olan kaynakları kullanmalısın kalitesiz kitapları çözme kafan karışır

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Kitap okuyabilirsiniz ve Matematiğe günlük düzenli olarak çalışmalısınız.

cagari

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
cagari
her gün bi saat belirle test çöz tonguç 7. sınıfa fln bak ebadan çalışmalar yap

Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Ertem
Beslenme durumun nasıl çok çay ve süt içiyorsan yetersiz besleniyorsan ondan olabilir. Dikkat dağınıklığın var gibi hatta net vardır. Demir eksikliği varsa ondan olabilir.
Beslenme işinde sorunum yok diyorsan az spor yap paragraf bol bol çöz basit ama mantık gerektiren matematik soruları çöz ya da matematik olmak zorunda değil mantığını geliştir beyin jimnastiği. Her türlü az da olsa işine yarar bunlar

flare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
ted
İlgilendiği Kategoriler
Araba
Ciddi bir zeka sorunun yoksa ki yoktur zaten sorun ilkokulundadır büyük ihtimalle.Ezber olarak anlatılırsa beyin aradaki bağlantıları ilerde sağlayamıyor.Bu olay kuzenlerime lise matematiği anlatırken kanser olmama da sebep olan olaydır.İlkokulda hoca bize ortaokul/lise mantık soruları sorup sınırlarımızı zorlardı hatta ailem bulamazdı ben 2-3 saat çabalayıp bulurdum.Çok acı çektim daha küçücükken ama iyi ki çekmişim diyorum matematikle ilgili hiç sıkıntım yok ta ki sıkıcı olana kadar.Şuan ünide serileri işliyoruz bayılacak gibi oluyorum. (calculus 2 dersi )
Mesaj otomatik birleştirildi:

Belki bazırları tersini söyler ama özel ders alman iyi olabilir en azından rahatça anlamadıklarını sorarsın 1 yılda da toplarsın ama malum özel dersler şuan 150-200 filandır saati.Lisede 300-400 hatta 500 olduğunu gördüm çünkü fizik özel dersi alıyordu arkadaşım ya da dershaneyle konuş bazı dershaneler haftada 2 özel ders bedava veriyor kayıt olunca öyle daha ucuza gelir hem diğer dersleri de halledersin.Sahibinden.com sitesinde de var özel hocalar daha ucuz ama nasıldır bilmem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
epik kullanıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beslenme durumun nasıl çok çay ve süt içiyorsan yetersiz besleniyorsan ondan olabilir. Dikkat dağınıklığın var gibi hatta net vardır. Demir eksikliği varsa ondan olabilir.
Beslenme işinde sorunum yok diyorsan az spor yap paragraf bol bol çöz basit ama mantık gerektiren matematik soruları çöz ya da matematik olmak zorunda değil mantığını geliştir beyin jimnastiği. Her türlü az da olsa işine yarar bunlar
evet dikkat dağınıklığım var basit bir testi bile 10 dkda yapabiliyorum

Top Bottom