dün akşam aldığım ssd yi ve rami bağladım usb ile win10 kurdum internetten aldığım oem keyi girdim çalıştırdım her şey iyi gidiyordu ekran kartı driverini güncelledim sistemin eski olduğundan dolayı sadece ekran kartını güncelleyebildim ardından Windows güncelleştirmelerini yapmayı denedim Windows 1909 güncellemesi olmuyordu indirilmiyordu kurulmuyordu da yarın yaparım diyip steam indirdim cs kurdum oynadım sorunsuz çalıştı en son kardeşime verdim oda oynadı cs ardından kapamasını söyledim kapamak yerine yanlışlıkla yeniden başlata basmış mavi ekran almış yanına gittiğimde ekran yoktu pc çalışıyordu bende güç tuşuna basılı tutup kapattım pcyi bugünse güncellemeye çalıştım 1909 sürümüne ama olmadı yüklenmedi dosyalar bozuk gibi bir yazı çıkıyordu ve ara ara mavi ekran hatası almaya devam ettim windowsun sitesinden güncelleme uygulamasını kurdum çalıştırdım bittiğinde ise yine aynı şekilde dosyalar bozuk veya eksik yada buna benzer bir hata aldım yardım edebilirseniz çok sevinirim teşekkürler