Neler Yeni

Mavi ekran alıyorum son günlerde crystal disk testleri

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Birkaç kere mavi ekran sorunu yaşadım, HDMI ile 144hz de oynamaya başlamıştım 120hz den yukarı çıkıp ondan dolayı olduğunu düşünüp sonra 120hz ye geri düşürdüm. En son mavi ekran aldığımda ise direk disk düzeltilmesi yaptı, disk onarılıyor şeklinde. Ondan öncekilerde ise direk pc kapanıp kendini başlatıyordu. Crystal disk testlerim aşağıda.

C diski: Corsair MP510 240GB 3100MB/sn-1050MB/sn NVMe PCIe M.2 SSD (CSSD-F240GBMP510)

D Diski: Seagate BarraCuda 2TB 7200RPM 256MB Sabit Disk ST2000DM008

crystaldisk d.png
crystal disk c.png

crystal disk d-1.png
crystal disk c-1.png

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

@Emirhandkee
Opera'yı silip yeninden yükleyin.
Cerulean Studios'a ait bir yazılım var gözüküyor onu da silip yeninden yükleyin.

Bu rehberi de uygulayın;

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Opera'yı silip yeninden yükleyin.
Cerulean Studios'a ait bir yazılım var gözüküyor onu da silip yeninden yükleyin.

Bu rehberi de uygulayın;

Teşekkür ederim ama program ekle kaldırda Cerulean Studios bunu göremiyorum.

Opera'daki şifrelerin olduğu dosya ne biliyor musunuz? Şifrelerim gitmesin ama eğer olmuyorsa silip yükleyeyim.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Teşekkür ederim ama program ekle kaldırda Cerulean Studios bunu göremiyorum.

Opera'daki şifrelerin olduğu dosya ne biliyor musunuz? Şifrelerim gitmesin ama eğer olmuyorsa silip yükleyeyim.
Cerulean Studios'a ait bir program.

Opera'ya hakim değilim. Opera'yı sona saklayın. Diğer dediklerimi yapın ilkin.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Cerulean Studios'a ait bir program.

Opera'ya hakim değilim. Opera'yı sona saklayın. Diğer dediklerimi yapın ilkin.

Cerulean Studios'a ait bir şey gözükmüyor ne ccleanerda bulabildim ne program ekle kaldırdan. Bu arada diğer mavi ekran verdiklerini opera açılırken yapmıştı, oyun oynarken de arkada opera açık oluyordu. Opera'yı da kaldırıp ekledim, diğer dediklerinizi de yaptım. Hepsi tamamlandı, bakalım mavi ekran verecek mi yine. Eğer olursa yükseltirim buradaki konuyu. 3 saattir açık pc bir sorun yok. Daha oyun oynamaya vaktim olmadı ama.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Cerulean Studios'a ait bir şey gözükmüyor ne ccleanerda bulabildim ne program ekle kaldırdan. Bu arada diğer mavi ekran verdiklerini opera açılırken yapmıştı, oyun oynarken de arkada opera açık oluyordu. Opera'yı da kaldırıp ekledim, diğer dediklerinizi de yaptım. Hepsi tamamlandı, bakalım mavi ekran verecek mi yine. Eğer olursa yükseltirim buradaki konuyu. 3 saattir açık pc bir sorun yok. Daha oyun oynamaya vaktim olmadı ama.
Tamamdır hocam.

Top Bottom