Neler Yeni

Mavi ekran hatası alıyorum

Zırto

80+ Bronze

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
TeamViewer uzak masaüstü ve toplantı yazılımını kaldırın. Sys onarımı gerçekleştirin.

BIOS Update yapınız.

Zırto

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TeamViewer uzak masaüstü ve toplantı yazılımını kaldırın. Sys onarımı gerçekleştirin.

BIOS Update yapınız.

Toplantı yazılımı nedir acaba ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Emirhandkee ve @Treyarch yardım etsin mavi ekranları çok bilmiyorum.
Abi treyarch abi çevrımdısı herhalde cevap vermiyorda bana bios updateyle toplantı yazılımını kaldır dedi o toplantı yazılımı nedir bide benim bios update tarihim American Magatrends INC 2203 28.07.2020 güncelmidir ben şimdi bizim evkedi elektriklere güvenmiyorum bios update yaparken elektrik giderse pc açılmıcak.

Son düzenleme:

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Toplantı yazılımı nedir acaba ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abi treyarch abi çevrımdısı herhalde cevap vermiyorda bana bios updateyle toplantı yazılımını kaldır dedi o toplantı yazılımı nedir bide benim bios update tarihim American Magatrends INC 2203 28.07.2020 güncelmidir ben şimdi bizim evkedi elektriklere güvenmiyorum bios update yaparken elektrik giderse PC açılmıcak.
TeamViewer'dan söz ediyorum.TeamViewer uzaktan masaüstü bağlantısı ve toplantı yazılımıdır.

Zırto

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TeamViewer'dan söz ediyorum.TeamViewer uzaktan masaüstü bağlantısı ve toplantı yazılımıdır.
Siz teamviewer silin dediniz ya ben onu sildim fakat setupu kalmış az önce sildim siz o uzaktan masaüstü dediğiniz o mudur pek bilgim yokda kusura bakmayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,608
Üyeler
164,535
Son üye
ask4r
Top Bottom