serhatbaki
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
en güncel sürümmavi ekran geçen hafta gelen windows 10 güncellemesiyle oluyordu geçen gün gelen windows güncellemesini kurarsanız sorununuz düzelecektir
mavi ekran geçen hafta gelen windows 10 güncellemesiyle oluyordu geçen gün gelen windows güncellemesini kurarsanız sorununuz düzelecektir
hayır dediğiniz şeyle bi alakam yok CMD yide kendi teknik bilgime dayanarak mavi ekrandan hemen sonra yapmıştım EVET bozuk dosyaları düzeltti ama halen korkuyorumO olay görüntüleyicisi dosyası senin miydi? CMD'ye yönetici olarak sfc /scannow yazmayı dene.
Tamam bakayım bu dosyaya.hayır dediğiniz şeyle bi alakam yok CMD yide kendi teknik bilgime dayanarak mavi ekrandan hemen sonra yapmıştım EVET bozuk dosyaları düzeltti ama halen korkuyorum
Benim sadece mini dump var
https://disk.yandex.com.tr/d/wfBWb4bwXJPPQw
Memnun olurum (=Tamam bakayım bu dosyaya.
evet logitechin mouse için yazılımı ve kaspersky var ama neden oldu windows update dolayımı bide defenderı nasıl kaldırabilirimLogitech yazılımını ve Kaspersky'ı kaldır. SYS onarımı yap. Windows Defender varsa devre dışı bırak.
Ağ kartı sürücünü güncelle ve Samsung yazılımını kalrı.
USB'li bir cihazın sürücüsünde sorun var gibi.Memnun olurum (=
Kaspersky müdahale etmiş dosyalara. Bir süre silinik dursun.evet logitechin mouse için yazılımı ve kaspersky var ama neden oldu windows update dolayımı bide defenderı nasıl kaldırabilirim
www.sordum.org
evet evet bendede güncelleme geldiginde mavi ekran verdi sonrasında baktım güncelleme var direk yaptım. Bir daha gelmedi mavi ekran inşallah gelmez. Pcyi aldığımdan beri 15 mavi ekran oldu ya.mavi ekran geçen hafta gelen windows 10 güncellemesiyle oluyordu geçen gün gelen windows güncellemesini kurarsanız sorununuz düzelecektir