Neler Yeni

Mavi Ekran Mavi ekran hatası ve oyunlarda çökme

rLcGu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hamza Tüfekçi
2 aydır kullandığım sistemimde bir sorun yokken bugün Dead by Daylight'da bir anda oyun crash verdi ve açmaya çalıştığımda her seferinde farklı bir hata yazısı verdi ve hatalardan biri sanırsam şeydi 64 Bit'lik dosya şeklinde açın. Birkaç saat sonra da internette gezinirken bir anda mavi ekran aldım sonrasında normal bir şekilde açıldı bilgisayar. Az önce de Rainbow Six: Siege oynarken crash verdi ve tekrar açmaya çalıştığımda yine "file corruption detected" hatası verdi.Yardımcı olur musunuz?Crashleri daha oyun başlamadan anti-cheatler açılırken ya da ubisoft client ı açılırken yiyorum.

_Keremkal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Kerem Demirtaş
Minidump paylaşabilir misin dostum?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama ben her türlü duruma karşı @Emre Zengin çağırmak isterim😃

rLcGu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hamza Tüfekçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam dediğinizi yapıyorum minidump dosyası çıkmıyor rehberde dosyayı bulamazsanız ayarlarınız kapalı olabilir diyip yönerge hazırlamışlar aşağıda kontrol ettim fakat farklı bir şey yok.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
2 aydır kullandığım sistemimde bir sorun yokken bugün Dead by Daylight'da bir anda oyun crash verdi ve açmaya çalıştığımda her seferinde farklı bir hata yazısı verdi ve hatalardan biri sanırsam şeydi 64 Bit'lik dosya şeklinde açın. Birkaç saat sonra da internette gezinirken bir anda mavi ekran aldım sonrasında normal bir şekilde açıldı bilgisayar. Az önce de Rainbow Six: Siege oynarken crash verdi ve tekrar açmaya çalıştığımda yine "file corruption detected" hatası verdi.Yardımcı olur musunuz?Crashleri daha oyun başlamadan anti-cheatler açılırken ya da ubisoft client ı açılırken yiyorum.
Cmd yi yönetici olarak başlatıp aşağıdaki kodları kopyala yapıştır yapıp çalıştır hocam.

sfc /scannow
DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Bakalım düzelecek mi.

rLcGu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hamza Tüfekçi
Tarama yapıyor şuan hepsini ayrı ayrı yapıyorum değil mi ? Sıradan başladım

şöyle bir yazı geldi

rLcGu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hamza Tüfekçi
1725736758928.png

%77.4 de 5 dk dır duruyor.Şuan DbD yi silip yüklediğimde ve R6 ya gelen 1MB lık güncellemeyi yaptığımda "BOZUK GÜNCELLEME DOSYALARI" yazıyor.

Ben bir klavyeyim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Ryzen
İşlemci modeli?

Ben bir klavyeyim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Ryzen

rLcGu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hamza Tüfekçi
İşlemciye undervolt olabilir belki arkadaşlarımız söylesin.
Undervolt yapmayı düşünüyordum fakat bir alakası var mı ki ? oyunlarda sıcaklıklarım 58-63 arası

Alıntıyı görüntüle
%77.4 de 5 dk dır duruyor.Şuan DbD yi silip yüklediğimde ve R6 ya gelen 1MB lık güncellemeyi yaptığımda "BOZUK GÜNCELLEME DOSYALARI" yazıyor.
Şuan bitti sonuncu da Completed Successfully diyor.

Daha test bitmedi fakat ramlerimde arıza var sanırsam.Ne yapmam lazım garantiye mi göndermeliyim?

Ekler

• IMG_4134.jpeg
    IMG_4134.jpeg
    739.8 KB · Hit: 9
Son düzenleme:

pccc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
cinar