Neler Yeni

Mavi Ekran Hatası Yardım

Zırto

80+ Bronze
1 Hafta önce Elraenn Parva aldım fakat sürekli mavi ekran vermeye basladı inventusu aradım ekran kartını güncelledikten sonra eski sürümü silmemişsinizdir dedi bende evet silmedim dedim öle bir şeyin olduğunu bilmiyordum eski sürümü nasıl silcem yardım için şimdiden teşekkürler.

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,769
İsim
Toxpox
Silmenize gerek yok.
Biraz sizi umursamamışlar sanırım.
C:\Windows\Minidump dosyasının içindeki .dmp dosyalarınızı paylaşırsanız sorunu daha net bir şekilde anlayabiliriz.

Zırto

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl yapıcam bilmiyorum daha bugün açtım hesabı burdan yardım ediyorlar diye duydum

Bu Bilgisayarım'a girin, Yerel Disk C:'den Windows klasörüne girin. Orada Minidump adlı klasör olacak. Oradaki dosyaları masaüstüne falan atın ve arşivleyip dosya yükleme sitelerine yükleyin ve linki bizimle paylaşın. Örnek olarak MediaFire.com'u kullanabilirsiniz. Sonrasında daha detaylıca yardımcı olabiliriz.

Yağız00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Ebrar Yağız Tanrıseven
Nasıl yapıcam bilmiyorum daha bugün açtım hesabı burdan yardım ediyorlar diye duydum
Dosya gezgininden windows'un kurulu olduğu diske girip oradaki windows klasöründeki minidump dosyasını google drive gibi bir sistemle buraya at.

Zırto

80+ Bronze
Arşive ekle diyorum bana hata veriyor

Yağız00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Ebrar Yağız Tanrıseven
Bunu da yapamazsanız ne kadar önermesem de teamviewer adlı programla @Linux 'da isterse senin bilgisayarını kontrol edip dosyayı bulup alabilir. Ancak tavsiyem kimseye teamviewer yetkisi verme.

Zırto

80+ Bronze
.dmp dosyalarını masaüstüne atın. Direkt olarak Minidump klasöründe arşivlemeye çalışırsanız yapamazsınız zaten.
O zaman nasıl yapabilirim başka türlü

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Zırto

80+ Bronze
masaüstüne kopyala ordan direk yükleme sitesine yükle sıkıştırmana gerek yok
masaüstüne kopyala ordan direk yükleme sitesine yükle sıkıştırmana gerek yok
Google Driveden klasör oluştur diyorum minidump klasörünü seçiyorum yüklemiyor hata veriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dosyaları masaüstüne atıp arşivlemeyi denedin
Dosyaları masaüstüne atıp arşivlemeyi denedin mi?
Denedim olmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,562
Üyeler
163,189
Son üye
squfly
Top Bottom