Mavi ışık korumalı gözlük tavsiyesi

BALANCE

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
687
Merhaba arkadaşlar ,

Bazen bilgisayar başında saatler geçirmem gerekiyor ve geçirdiğim saat dilimnde gözlerimde kızarıklık veya iğne batırıyorlarmış gibi bir his oluyor.
Bu yüzden sizlerden ricam 100 liraya kadar "Mavi ışık korumalı" gözlük önerilerinizi bekliyorum. Kullanan varsa eğer faydası nekadar belirtirsede çok sevinirim.

Teşekkürler.

Mavi ışık filtreli gözlükleri rastgele almamanı tavsiye ederim. Benim hem gözlerim bozuk hem de uygun şartları sağlayamadığım için bu tarz bir gözlük almam gerekti ve pek memnun kalmadım. Çünkü renkleri daha sıcak tonlarda görmene neden oluyor ve işim gereği kötü etkiliyordu. Kurtulmam gerekiyor diye araştırırken cam teknolojisi de gelişmiş artık normalden hiç farkı olmayan camlar ile görüş kalitesi etkilenmeden filtreleme sağlanıyor ama 100 TL diyene inanma.

Birde aslında ağrı hissi odaklanarak baktığın için göz kırma sayının azalmasından kaynaklanıyor. Buna dikkat edersen biraz daha azaltabilirsin bu sorunlarını. Ara ara temiz havaya çıkmak ve yüzünü soğuk suyla yıkamak da çare oluyor. Hepsi denendi onaylandı (:

Mavi ışık filtreli gözlükleri rastgele almamanı tavsiye ederim. Benim hem gözlerim bozuk hem de uygun şartları sağlayamadığım için bu tarz bir gözlük almam gerekti ve pek memnun kalmadım. Çünkü renkleri daha sıcak tonlarda görmene neden oluyor ve işim gereği kötü etkiliyordu. Kurtulmam gerekiyor diye araştırırken cam teknolojisi de gelişmiş artık normalden hiç farkı olmayan camlar ile görüş kalitesi etkilenmeden filtreleme sağlanıyor ama 100 TL diyene inanma.

Birde aslında ağrı hissi odaklanarak baktığın için göz kırma sayının azalmasından kaynaklanıyor. Buna dikkat edersen biraz daha azaltabilirsin bu sorunlarını. Ara ara temiz havaya çıkmak ve yüzünü soğuk suyla yıkamak da çare oluyor. Hepsi denendi onaylandı :)
Teşekkür Ederim.

Geri