İlk defa duydum thanksGenellikle redlerin basım hissiyatı daha sert olur.
İlk defa duydum thanksGenellikle redlerin basım hissiyatı daha sert olur.
Ben kırmızı switchi tercih ederdim.Klavye almayı düşünüyorum mavi switch mi daha iyi olur kırmızı mı
Hayır,genelde blue'lar daha sert oluyor.Genellikle redlerin basım hissiyatı daha sert olur.
350'ye Blue olması sıkıntı değilse HP omen 1100.Peki 200-350 TL arası önerebileceğiniz klavyeler var mı
Benim kullandığım ogre rgb modeli ve philipsin ucuz mekanik klavyesinin basım hissiyatları red'e göre daha yumuşak.Hayır,genelde blue'lar daha sert oluyor.
Red switch'ler 45g hareket kuvettine sahip iken Blue switchlerde bu değer 50-60 olarak değişiyor.
Size öyle geliyor olabilir yada daha farklı nedenlerden dolayıdır.Benim kullandığım ogre rgb modeli ve philipsin ucuz mekanik klavyesinin basım hissiyatları red'e göre daha yumuşak.
Şimdi baktım evet kırmızı switchler daha yumuşak diyorlar. O zaman benim test ettiklerim de bir sıkıntı var yada bana öyle geldi.Size öyle geliyor olabilir yada daha farklı nedenlerden dolayıdır.
Normalde red switch üretim amacı olarak daha az güç gerektiren daha hızlı switch'dir.