- Konu Sahibi Konu Sahibi
hıyar çıkmasınhttps://shop.connectgame.com.tr/pro...hotswap-pbt-tus-takimi?variant=48795398242592 burda 1700 tl artı kargo parası
hıyar çıkmasınhttps://shop.connectgame.com.tr/pro...hotswap-pbt-tus-takimi?variant=48795398242592 burda 1700 tl artı kargo parası
çıkmaz dostum indirimde alanlar var forumda sadece garanti konusunda rezalet @Reloadhıyar çıkmasın
aula alırsan yine aynısı olur temudan alınma garanti vesaire yok ürün gelir ama garanti leşşikayetlere baktım biraz. geri dönüş vs yapmıyorlar sanırım. çıkan ürüne bağlı kumar oynamak lazım
temu da aula bulamadım. link atma şansın var mıaula alırsan yine aynısı olur temudan alınma garanti vesaire yok ürün gelir ama garanti leş
üretimden kalktı maaleseftemu da aula bulamadım. link atma şansın var mı
peki kablolu tkl önerebilirmisin. kablolu kablosuz fark etmez bana daüretimden kalktı maalesef
bu yukarıda attıgım baya iyi tkl formda pek kaliteli yok bu banttapeki kablolu tkl önerebilirmisin. kablolu kablosuz fark etmez bana da
kablolu olup daha iyi olabilecek klavye çıkmaz mı başkabu yukarıda attıgım baya iyi tkl formda pek kaliteli yok bu bantta
Hayır. 1400 liraya alabileceğin en iyi klavye EK871GTR. Eğer bütçen artarsa, arkadaşın önerdiği klavyeyi veya Sahibinden'den Aula F75 kapalı kutu alabilirsin. İkisi de gayet güzel modeller. Hıyar çıkar mı demişsin, connectgame güvenilir bir site. Sadece ürün bir süre sonra sorun falan çıkarırsa garantide çok zorluyorlarmış. Bazı kişilere yardımcı oluyorlar ama çoğunluk ürün alım sonrası destekten memnun değil. Tabii tamamen bozuk veya yanlış ürün gelmesi gibi bir durumdan bahsetmiyorum. Böyle durumlarda yardımcı olurlar.kablolu olup daha iyi olabilecek klavye çıkmaz mı başka
aula f75 nasıl hocam bir ara forumda indirimini görmüştüm ama bakma fırsatım olmadıHayır. 1400 liraya alabileceğin en iyi klavye EK871GTR. Eğer bütçen artarsa, arkadaşın önerdiği klavyeyi veya Sahibinden'den Aula F75 kapalı kutu alabilirsin. İkisi de gayet güzel modeller. Hıyar çıkar mı demişsin, connectgame güvenilir bir site. Sadece ürün bir süre sonra sorun falan çıkarırsa garantide çok zorluyorlarmış. Bazı kişilere yardımcı oluyorlar ama çoğunluk ürün alım sonrası destekten memnun değil. Tabii tamamen bozuk veya yanlış ürün gelmesi gibi bir durumdan bahsetmiyorum. Böyle durumlarda yardımcı olurlar.
Normal fiyatı 3000₺. 3000 lira için güzel bir klavye. Ancak bir indirim oldu ve temuda aynı klavye 900'e satıldı. Oradan alanlar da 1700-2000'e satıyor. Klavye çok güzel, kaliteli, özellikleri çok güzel, her açıdan başarılı. Sesi de mükemmel. Ben kendim 2 tane aldım, 3 tane arkadaşıma aldırdım, forumdan da en az 10 kişiye aldırtmışımdır. Rahatlıkla önerdiğim bir klavye.aula f75 nasıl hocam bir ara forumda indirimini görmüştüm ama bakma fırsatım olmadı
sarı sitede kapalı kutu fiyatları 2200 den başlıyor. beni aşıyor bu fiyatlar. arkadaşın attığı klavye ile ilgileniyorum biraz ama o da küçük enter. ne yapsam bilemedimNormal fiyatı 3000₺. 3000 lira için güzel bir klavye. Ancak bir indirim oldu ve temuda aynı klavye 900'e satıldı. Oradan alanlar da 1700-2000'e satıyor. Klavye çok güzel, kaliteli, özellikleri çok güzel, her açıdan başarılı. Sesi de mükemmel. Ben kendim 2 tane aldım, 3 tane arkadaşıma aldırdım, forumdan da en az 10 kişiye aldırtmışımdır. Rahatlıkla önerdiğim bir klavye.
@freygasm daha detaylı bilgi verebilir istersen